Sün!! kérdése:
Ringló szilvából milyen lehet a pálinka minőség és kihozatal?
Figyelt kérdés
Kedves pálinka és cefre készítők! Érdeklődnék, hogy ringló szilvából érdemes-e pálinkát főzni, tudom hogy némiképp kevesebb a cukortartalma? Aki már főzött belőle, milyen aromákat érez, mennyi volt a kihozatal?2014. aug. 12. 10:41
1/1 anonim válasza:
Hááát, nem tudom. Nagyapám volt nagy guru, még a fináncok is nála főzettek. :-) De ő azt mondta, hogy a ringló nem való semmmire.
Viszont az jártam szegényebb környéken, ahol kifőzték, főleg az aprószemű, mézédes fajtát. Mondjuk a szilva ízhez köze nem volt, de meg lehetett inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!