Milyen a jó pálinka?
Figyelt kérdés
Hogyan dönthetem el,hogy amit iszok az egy jó pálinka? Mire figyeljek pálinkavásárláskor?(Íz,Erősség,illat) Ilyesmik.2014. jún. 28. 19:23
1/6 anonim válasza:
az a jó, amelyiket ha nekiöntöd a kerítésoszlopnak este, reggelre kimarja.
2/6 anonim válasza:
Amelyik üt, mint Papp Laci. :D Am ez elég szubjektív lehet. :D Ha ízlik: nem érzel rajta utóízt (nem acetonos) ez akkor van, ha a beleengedik a réz aljáz(ha jól tudom). :D És mindig hidegen idd a meleg pálinkáról nem is beszélnék. Kb ennyi jut eszembe most hírtelen. :D
3/6 Phoney válasza:
Ha tudod, milyen egy minőségi párlat (akár whisky, akár cognac, stb.), akkor nagyjából a pálinkáról is meg tudod ítélni, hogy jó vagy selejtes. (Még akkor is, ha sokan meg akarják magyarázni, hogy a pálinka akkor jó, ha rossz...)
Ha viszont nincs viszonyítási alapod, akkor mi itt írhatunk akármit, legfeljebb a nagyon rossz pálinkát fogod felismerni: büdös, nyeléskor ecetesen karcos és/vagy savanyú fazékízű.
4/6 anonim válasza:
A pálinkát nem kell hűteni, csak a poharat. Szobahőmérsékletű pálinka, fagyóból kivett pohárban.
5/6 anonim válasza:
Számomra az, amin érzem a gyümölcsös ízt és azt a gyümölcsöt kedvelem is. Ittam már nagyon finom barack, körte, eper, alma pálinkát. A mézes is finom lehet, de úgy vettem észre hogy slkan azért raknak bele mézet, hogy feljavítsák.
6/6 anonim válasza:
Ja és természetesen ezek házi pálinkák, boltit még nem ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!