London melletti Gillingham településen a puboknak milyen árai vannak?
1! köszi
2! Elnézésedet kérem, hogy nem feleltem meg az igényeidnek és köszönöm, hogy még ilyen szintednek méltatlan kérdésre is időt fordítottál. Szívjál gázt!
(Első vagyok)
Én nem értem, mi a gond ezzel a kérdéssel. Gyanítom a kérdező azért írta, hogy london mellett, mert Angliában (es az A. Egyesült államokban is) több azonos nevű város van.
Amúgy a 3-4 fontot az alapján írtam, hogy bár én csak Londonban voltam, tudtommal mindenhol nagyon drága (az angliai fizetéshez és a magyarhoz viszonyítva is) a vendéglátás
Azert irtam, mert nem mindegy h melyik etteremben es mit iszol. Jellemzoen londonban 4-5 font egy pint csapolt sor, mig videken fel-1 fonttal olcsobb.
De pl ha elmeaz a j d whetherspoonba akkor a burger menu melle ingyen adjak a pintet. Londonban 8 font korul van a menu, videken 7. De a boltban csak 1-2 font a sor.
Egyebkent ha kivancsi vagy mas arakra is, szivesen valaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!