Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » London melletti Gillingham...

London melletti Gillingham településen a puboknak milyen árai vannak?

Figyelt kérdés
Pl. mennyi egy sör ilyesmi...

2014. jún. 30. 11:04
 1/9 anonim válasza:
Nem voltam ott, de az átlagos angliai árakhoz viszonyítva szerintem kb 3-4 £ egy pint sör. De ez csak tipp, bocsi :)
2014. jún. 30. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon buta kerdes.
2014. jún. 30. 18:04
 3/9 A kérdező kommentje:

1! köszi

2! Elnézésedet kérem, hogy nem feleltem meg az igényeidnek és köszönöm, hogy még ilyen szintednek méltatlan kérdésre is időt fordítottál. Szívjál gázt!

2014. júl. 1. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Es rogton fel is merult bennem egy kerdes! A budapest melletti cegled nevezetu varosban az ettermeknek milyen arai vannak? Pl mennyi egy sor, ilyesmi?
2014. júl. 1. 17:06
 5/9 anonim válasza:

(Első vagyok)

Én nem értem, mi a gond ezzel a kérdéssel. Gyanítom a kérdező azért írta, hogy london mellett, mert Angliában (es az A. Egyesült államokban is) több azonos nevű város van.

Amúgy a 3-4 fontot az alapján írtam, hogy bár én csak Londonban voltam, tudtommal mindenhol nagyon drága (az angliai fizetéshez és a magyarhoz viszonyítva is) a vendéglátás

2014. júl. 1. 20:32
 6/9 A kérdező kommentje:
USA-ban tényleg sok Európából koppintott név van, de nem ezért írtam oda a plusz infót. Szerintem Gillingham nem akkora nagy város, de ha valaki egy másik London melletti településen tudja mind1 mi a neve az is segíthet, mivel nagyságrendileg akkor Gillinghamben sem lesz több.
2014. júl. 2. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Azert irtam, mert nem mindegy h melyik etteremben es mit iszol. Jellemzoen londonban 4-5 font egy pint csapolt sor, mig videken fel-1 fonttal olcsobb.

De pl ha elmeaz a j d whetherspoonba akkor a burger menu melle ingyen adjak a pintet. Londonban 8 font korul van a menu, videken 7. De a boltban csak 1-2 font a sor.

Egyebkent ha kivancsi vagy mas arakra is, szivesen valaszolok.

2014. júl. 2. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Sztem 3-4 euro körül.
2014. júl. 12. 21:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Időközben már megjártam a helyet. Majdnem mindenhol 3-4 között volt. De font és nem euro.
2014. júl. 13. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!