Facebookon hogyan tudok megtalálni valakit ha nem tudom a nevét? Település szerint lehet keresni? Mert azt tudom, hogy milyen településen lakik.
Nem sok esélyed van ha még a nevét sem tudod, de még akkor is kevés, ha tudod.
Amennyiben egyáltalán megadta a települést a profilján. Itt tudsz keresni, hogy megadod a szűrőnek a helyet (és még amit tudsz)!
Sok sikert!
hát ha tudom valakinek a nevét meg hogy hol lakik, meg van profilképe, akkor rögtön megtalálom szinte,
ez most azt írja hogy a keresésre nincs találat. pedig biztos hogy volna.
Valami alapján mégis keresni kell. Írj be betűt pl "a"
majd szűrésbe a helyet, pl Kecskemét, Hungary
akinek a nevében van "a" azt kidobja.
rengeteg találat lesz így, évekig keresheted! Meg lehetne bárkit találni így, nem lenne szükség magánnyomozókra!
Nincs semmiből kiindulni akkor nem fogod megtalálni. Google -ba sem írhatom be hogy "izé", ha nem tudom mit is keresek pontosan, legalább is lesz pár százezer találat, neveknél meg sok az azonos nevű.
Van akinek nem nyilvános a profilja annak nem fogod látni a keresésben, de elég ha nem ad meg magáról személyes infókat.
Amennyiben a böngésződ hibás és azért nem keres ,akkor válasz másikat és telepítsd újra ezt, de ez más kérdés!
hát így borzasztó nehéz lenne megtalálni.
amúgy kis városban lakik, max 5-6 ezren laknak ott, abból se mindenkinek van facebookja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!