Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 15 személyes bulit szervezek...

Para?nane kérdése:

15 személyes bulit szervezek mennyi italt kell hogy vegyek?

Figyelt kérdés
5en inkább sörösek(pasik),5lány,+3fiatalkorú(1Lány+2fiu)

2014. jún. 19. 07:37
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
mennyit szeretnél viszontlátni a szőnyegen és a fürdőszoba falán?
2014. jún. 19. 08:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Én sose szerveznék ennyi emberre házibulit...

Valaki biztos fog hányni, és miután minden vendég elment, neked lesz a legrosszabb másnapod: feltakarítani a mocskot. A helyedben én innék a legkevesebbet, így legalább időben kivághatnád azokat, akik már érezhetően kezdenek túlmenni a határon.

Szerintem számolj fejenként 3 sörrel (3x15), és vegyél 10 üveg bort. Töményt a helyedben nem adnék ennek a társaságnak. Valami kaját (pizza, virsli, stb) szolgálj fel, vagy rendeljetek futárral! De ők nem hoznak semmi piát? Mert amikor én szerveztem valamit, vagy máshoz mentünk, mindig a vendégek vitték a legtöbbet, a házigazda pedig inkább az ételről és üdítőről gondoskodott. (ha valaki a töményt nem magában inná)

2014. jún. 19. 08:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Max 1-1 sör mindenkinek, esetleg 1-1 pohár bor. Gondolom, nem azért buliztok, hogy mindenki seggrészeg idióta legyen, hanem hogy jól érezzétek magatokat együtt, ehhez pedig nincs szükség sok alkoholra.
2014. jún. 19. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
A sörösöknek 5*1liter sör + 2 deci tömény fejenként, a lányoknak és a kicsiknek pedig 3-3,5 deci tömény fejenként plusz keverő. Ha meg tudod oldani, 2 vagy 3 féle tömény azért legyen :)
2014. jún. 19. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
A pasiknak fejenkent 5 doboz sor, es legalabb eg liter tomeny. Az asszonyok es gyerekek dontsd el mennyit isznak. De en azert vennek bort is biztos ami biztos.
2014. jún. 19. 15:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Semennyit sem kell.
2014. jún. 19. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
23%
Te utolso! Nem sulne le a pofadrol a bor, ha meghivnal 15 embert es amikor mondjak h szomjasak te azt mondanad nincs csak csapviz, de az sem ingyen?
2014. jún. 19. 18:43
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi mindekinek a tanácsokat.de csak szük családi kör (tesvérek,barátnőik és feleségek és gyerekekik+szülök)és egy magán tó partján lesz.igy nem kell félnem hogy okádékos lesz a fal:)
2014. jún. 20. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!