Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Bólét szeretnék csinálni....

Bólét szeretnék csinálni. Hogyan kell?

Figyelt kérdés
Van itthon narancs,banán,konzerv barack, ananász, pezsgő,meg még ital.A neten néztem recepteket,de szirupokat,minden félét ír még hozzá.Nem tudok ilyeneket beszerezni, hogyan készítsem el akkor?
2009. dec. 31. 01:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket mind szeleteld fel és öntsd egybe. Tegyél bele egy kicsi vörösbort is. Szirupnak éppen elég a befőtt leve, hiszen azok abban vannak eltéve. A pezsgőt csak kiszedéskor tedd bele :) A többit jó elkészíteni még reggel, hogy összeérjen kicsit és jól lehűljön. :)
2009. dec. 31. 01:31
 2/5 anonim ***** válasza:
ilyen este?
2009. dec. 31. 01:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Reggel kezdem!

Cukor kell bele vagy valami még?

2009. dec. 31. 01:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne rontsd el cukorral, ha netán túl édes lenne, tegyél bele pici vizet és citromlevet, vagy narancslevet, vagy grapefruit levet :) Kóstolgasd és állítsd be az ízeket :)

Ha olyan is lesz, aki nem iszik alkoholt, úgy is jó, ha ezt a gyümölcssaláta szerűséget csinálod csak meg és mindenki tölt hozzá pici bort és pezsgőt.

2009. dec. 31. 01:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én már megcsináltam. Narancs, meggybefőtt, ananászkonzerv, cukor. Mivel alkoholmentes, rumaromát tettem bele. Majd szénsavas narancsüdítővel öntöm fel.
2009. dec. 31. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!