Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kitaláltam egy italt, hogyan...

Kitaláltam egy italt, hogyan kéne forgalomba hozni?

Figyelt kérdés
hol kell az ilyen dolgokkal elindulni?
2014. máj. 28. 23:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ÁNTSZ-engedély, vállalkozás alapítása.
2014. máj. 28. 23:08
 2/9 A kérdező kommentje:
és utána nagyobb áruházakba kellenne elvinnem pár dobozzal és megnézni, hogy viszik e? Vagy hogyan szokták ezt ha már minden engedély stb megvan?
2014. máj. 28. 23:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Áruházakkal kötsz egy beszállítói szerződést.
2014. máj. 28. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, de még polcpénzt is kell fizetni, és még ki tudja, mivel kell meggyőzni őket.
2014. máj. 28. 23:49
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
Borzasztó komolytalan vagy, úgyhogy sehogy.
2014. máj. 29. 00:02
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Nagyobb áruházak? Ki fogja őket gyártani, hogy eleget tudj szállítani nekik?
2014. máj. 29. 07:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Milyen ital? Szénsavas tej?
2014. máj. 29. 09:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha magad akarod kijárni, akkor nagyon rögös az út.

Én először is a szabadalmi hivatalba mennék és jogilag védetté tenném az ötletem.

Majd felkeresnék az ötletemmel üdítőital /tejital (ugye az italodtól függően) gyártó céget. Ez akár lehet helyi is, de lehet nagyban is gondolkodni, a lényeg, hogy sok helyen kell kilincselni.

Ha jogilag le vagy védve és tetszik nekik az ötleted, akkor jó pénzért eladhatod a jogokat vagy a receptúrát. Jah és kell melléd egy jó ügyvéd, hogy nehogy átvágjanak.

Kitartóan próbálkozni kell.

Ha saját vállalkozásban akarod, az rettentően költséges, mert ugye kell gyártósor, engedélyek, alapanyagok, marketing...stb Ezért jó, ha meglévő gyártóval veszi fel az ember a kapcsolatot, mert ők elvégzik a piackutatást, ha látnak benne fantáziát.

2014. máj. 29. 14:35
 9/9 A kérdező kommentje:
pontosan egy szeszes italról lenne szó.
2014. máj. 29. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!