Ha sok vodkát iszok, elveszíthetem az ízlelőképességem?
Figyelt kérdés
Az van, hogy nem érzem annyira az ízeket és szagokat mint más ember. Szinte minden kaját sósabban, cukrosabban, és csípősebben szeretek. Sokszor iszok vodkát tisztán, viszont nem élek cigivel és drogokkal sem. A minap ettem a mc donald's-ban hamburgert, és olyan volt mintha alig lett volna íze. Hozzáteszem, ritkán eszek gyors kajákat. Mi lehet a bajom, a vodka miatt van hogy nem érzem már az ízeket úgy mint mondjuk 10 éve? 23F2014. máj. 27. 00:17
1/2 anonim válasza:
Ha sok vodkát iszol, mindent elveszhetsz. Eszméletet, józan ítélőképességet, kulcsokat, pénztárcát és iratokat, gátlásokat többek között.
2/2 A kérdező kommentje:
Én max a gátlásokat vesztem el. De mi van az ízlelésemmel?
2014. máj. 27. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!