2/8 anonim válasza:
Jó kis kocsma sör. :D De ha haverokkal elmész egy normálisabb helyre akkor ne azt kérj.
3/8 anonim válasza:
Hát a Nagyar sörök közt elmegy amúgy vannak annál bőven jobbak.
4/8 anonim válasza:
Péntek esténként a főtéren be szoktunk verni 3at 4et, mivel csak 150 forint, de egyébként minősíthetetlenül szar, ezért kell valamivel kísérni.
5/8 anonim válasza:
Inkább 1-el kevesebb de az jól essen minthogy több de kevésbé finom, legalábbis szerintem.
6/8 anonim válasza:
Csapolva aranypénteken elmegy, amúgy szerintem is a legpocsékabb a Magyarországon népszerű sörök közül.
7/8 zoliba' válasza:
nem igazán jó és ráadásul gyomorsavat csinál.
inkább Soproni,Kőbányai.
8/8 anonim válasza:
Szeretem a magyar söröket, de az ászokot nem. Inkább szalon, soproni vagy borsodi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!