Az Arany Fácán megváltozott, vagy ez valami más?
Sziasztok,
tudom, hülyén sikerült megfogalmaznom a kérdést, de nem sikerült másképp. A kérdés tulajdonképpen arra irányul, hogy a most kapható 4%-os Arany Fácán megegyezik a régebben kapható Zlaty Bazant-al, vagy csak megint "mókoltak" valamit? Értem ez alatt, hogy az igazi Szlovák Zlaty az 5%-os, kissé - legalábbis nekem - szőlőízű, és NINCS benne kukoricadara! Most azonban, amit a polcokon látok, 4%-os, magyarhonban gyártják és bizony befigyel az a dara is. Ráadásul ízben se közelíti meg az általam annyira szeretett Fácánt. Mi változott? Létezik még igazi Zlaty, vagy le kell mondanom róla?
Teljesen megszokott dolog, hogy a magyar licensszel gyártott sörök meg sem közelítik az eredetit. Ez még olyan gyengébb márkáknál is így van, mint pl. a Lövenbräu.
Most, hogy van licenszes, már valszeg nem importálnak szlovákot, mert nem érdekük párhuzamosan futtatni a kettőt (túl nyilvánvaló lenne, hogy a magyar mennyivel gyengébb).
nem ittam még az eredeti szlovákból, de szerintem ár/érték arányban a legjobb sör az Arany Fácán Magyarországon
legalábbis nekem ízlik és nem is drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!