Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem bírom a pálinkát?

Miért nem bírom a pálinkát?

Figyelt kérdés
Hello nem értem mért nem bírom a pálinkát? csomó hubertust megittam már sört bort mindent, hubi ízlik is meg minden az asszem 40%es apu kifőzette a páleszét és megiszok egy felest ááá már szinte hányingerem van marja a torkomat pedig ez 52%os, nem tudom mért van ez megkéne minden italt külön szoknom v mi?
2009. dec. 26. 13:53
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Nem azért írom mert alkoholista lennék, csak idegesít, hogy mondják a többiek buliban hogy hűűű te mittudjamén nembírod a fütyülőst, de béna vagy pff...
2009. dec. 26. 13:54
 2/18 anonim ***** válasza:

Ne igyad, ha nem bírod. nem mindegy az alkohol fok!

És az íz.

2009. dec. 26. 13:58
 3/18 anonim válasza:
Mond azt, hogy az neked túl gyenge a pálesz és csak a 72fokos rumot bírod:) /Biztos te az édes rövideket szereted!/
2009. dec. 26. 14:13
 4/18 anonim ***** válasza:
A fütyülős mézes málnát kóstold meg. Az tényleg finom. Nem mindegy milyen pálinkát iszol. A szart senki se szereti. Aztán ha nem bírod mi van? Azt idd meg, és annyit ami jól esik. Én pl. a becherovkát nem bírom.
2009. dec. 26. 14:20
 5/18 anonim ***** válasza:
57%

öcskös ne idd a divatpiákat mint pl. a fütyülős,ócska 30%-os,csak hánysz tőle

házipáleszt okosan keverd be,vmi üdítővel,vagy próbáld ki a wishkey-t,johnny walker + gyömbér,nagyon finom:D

2009. dec. 26. 14:36
 6/18 anonim válasza:
a fütyülős finom, csak nem pálinka, hanem likőr. megnézhetitek a hátulján is.
2009. dec. 26. 14:45
 7/18 anonim ***** válasza:

A pálinkát én sem nagyon bírom, a fütyülősből is csak a mézes barackot de néhány ötlet ami finom:

1.vodka + energiaital nem érzed rajta a vodka ízét de jó nagyot üt

2. vodka + narancs nagyon finom

3. whisky kóla nagyon tuti: whiskyből: Johnnie és Chivas

2009. dec. 26. 14:52
 8/18 anonim ***** válasza:

Énse bírom a páleszt... Sőt a whiskey-t is utálom, nagyon rosszul vagyok tőle.

Mondd azt, hogy te csak a minőségit szereted, pl. Jagert!!!

2009. dec. 26. 14:58
 9/18 A kérdező kommentje:
Jéger,Hubi,Ouzo
2009. dec. 26. 15:06
 10/18 anonim ***** válasza:

mindenkinek van vmi pa amit nem szeret.

de egyébként az ilyen bolti pálinkák általában tényleg nem a legjobbak, az alsóbb árkategóra meg kifejezetten rossz.

A házipálinkát se szereted? annál jobb nincs szerintem.

2009. dec. 26. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!