Tavalyi szilva cefréből elég sok alkohol elillant. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Az aromája még elég jó, de nagyon rosszul adja a szeszt a régi cefre. Arra gondoltam, hogy cukrot adok hozzá, hagyom megint kiforrni, majd szép lassan lepárolom az egészet - ne vesszen kárba az a sok aroma! :)
Működhet? Népbutítónak jó lesz?
2014. máj. 2. 21:06
1/4 anonim válasza:
Ha egy alkohol kétszer forr, abból ecet lesz szerintem. Női italnak, vagy gyümölcsbornak, olyan embernek, aki nem 50%-os kőkemény, bumm a fejbe típusú italt akar inni, amitől 2 stampedlitől be lehet rúgni, olyannak jó lesz...
2/4 anonim válasza:
Hát akkor nem tudsz mást tenni, be köll ütni ipari szesszel :D
3/4 anonim válasza:
Tavalyi szilva cefrét dobd ki a fenébe. Azt már semmire nem fogod tudni felhasználni. Várj az idei szüretre.
4/4 anonim válasza:
Egyéves cefre az már rothadt. Ki kell dobni.
Legközelebb zárd le randesen a tartályt (kancsót, hordót, befőttes üveget), és nem fog elpárologni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!