Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Sangriától mennyire lehet...

Sangriától mennyire lehet berúgni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát pontosan nem tudom, de szerintem kb. mint a bortól, vagyis én legalább fél üveggel ittam meg belőle, mert annyira itatja magát, s egy kicsit megéreztem már. Hozzáteszem nem igazán bírom a piát.
2009. dec. 24. 19:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mint egy gyenge bortól. A dolgot viszont súlyosbítja, hogy a Sangria rengeteg cukrot tartalmaz, a hozzáadott egyéb adalékokról már nem is beszélve. Ha túl sokat iszol másnap iszonyú fejfájással számolhatsz :-(
2009. dec. 24. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
hát... ittam már, de dupla annyi kólával. az ízén érzett, de semmi hatása nem volt. finom, finom de nem nagyon kívánom
2009. dec. 24. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
a sangriától is nagyon durván be lehet rugni.. ezért van az, hogy a fiatal lányok kicsit kiütik magukat, mert nagyon édes, finom, de az ereje ott van :D
2009. dec. 24. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:
31%

Finom?? Hát nem tudom, nekem a legszörnyűbb volt, amit életemben ittam, nem is értem mit szeretnek benne.Inkább veszek egy finom, de drágább bort, mint azt az olcsó vacakot :S.

Szerintem nagyon rossz.

2009. dec. 24. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Én alapvetően nehezen rúgok be, de ettől már sikerült. :D A Sangria tényleg úgy itatja magát, ha egyszer elkezded. Szóval be lehet attól is rúgni ám, de akkor nem szabad sajnálni a mennyiségeket. :)
2009. dec. 24. 21:50
 7/10 anonim válasza:
100%
másfél literes kiszereléstől be lehet azé állni rendesen
2009. dec. 24. 22:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Kb. 1 litert ittam de semmit nem ért... :S Meg 2-3 pohár pezsgőt.
2009. dec. 25. 18:56
 9/10 anonim válasza:
100%
"Kb. 1 litert ittam de semmit nem ért... :S Meg 2-3 pohár pezsgőt." nos vagy aktív alkesz vagy...vagy esetleg jó úton haladsz affelé :D. Viccet félretéve függ a pia attól is hogy mennyit és mit ettél elötte.Spec pörkölt után egy raklap is kevés lehet.Viszont egy mekis hambi után fejreállhatsz mint amazonas hercegnője a kígyóval(BOA) a nyakadban féle véglettel :D
2009. dec. 30. 10:47
 10/10 anonim válasza:
50%
igyál tiplit XD
2009. dec. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!