Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy lehet hogy ennyitől nem...

Hogy lehet hogy ennyitől nem rúgtam be?

Figyelt kérdés

Megittam 2 tequila és 3 abszint egy este alatt és alig éreztem.

16l

2014. ápr. 19. 15:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
43%
18-as, nem olvastam sehol, de ha külföldi egyetemre járnál akkor lenne jobb dolgod is mint, hogy a gyakorikerdeseken tizenéves lányokat szólj le
2014. ápr. 20. 12:47
 22/24 anonim ***** válasza:
ittál öt felest, az semmi. Majd amikor megiszol 15 tequilát akkor fogod másnap a fejed...
2014. ápr. 20. 13:31
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha ettél előtte akkor lehet felszívta az alkoholt,azért nem ütött be annyira. Velem is volt már olyan hogy megittam 4-5 feles házipáleszt meg rá 2 dl vodkanarancsot és semmi bajom nem volt. Máskor meg fél üveg bortól már összevissza mentem,ez ilyen dolog,mindig más a hatás.

19/L

2014. ápr. 21. 09:26
 24/24 anonim válasza:
normálisan ettél előtte,nem voltál kialvatlan,gondolom az abszint nem az igazi abszint volt,ami nagyon drága,jól beosztottad,hogy mikor iszol,és nem egyszerre húztad le őket.Egy ezek köül vagy mind lehetett az oka.
2014. ápr. 24. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!