Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy lehet hogy ennyitől nem...

Hogy lehet hogy ennyitől nem rúgtam be?

Figyelt kérdés

Megittam 2 tequila és 3 abszint egy este alatt és alig éreztem.

16l

2014. ápr. 19. 15:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
A berúgás nem jelent feltétlenül tényleges rosszulétet. Járt összevissza a szád, csicsegtél csacsogtál hülyeségeket.
2014. ápr. 19. 15:50
 2/24 anonim ***** válasza:
Mert nem feküdtél le három sráccal utána, így nincs mit a részegségre fogni.
2014. ápr. 19. 15:55
 3/24 anonim ***** válasza:
97%
Gratulálok 16 évesen ennyit inni, de fogalmazni azt nem tudsz...büszke is lehetsz magadra. Legközelebb ezekhez igyál még pezsgőt és bort is, zárásnak meg egy pálinkát. Akkor garantáltan széthányod az agyad is, és eldicsekedhetsz a suliban milyen állat volt a buli.
2014. ápr. 19. 16:01
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem igazán beszéltem hülyeségeket, teljesen okésan viselkedtem. Nem volt a terveim között az, hogy megdugjanak csak jól a akartam magamat érezni. A 3. kommentelőnek meg üzenem, hogy hagyjon már ezzel a rohadt álszenteskedéssel minta ő nem vett volna még alkoholt a szájához soha. Amúgy meg azt se értem mi köze az életemhez. Amikor minden amit ennyi idősen el lehet érni elértem. Egy élég nívós gimnáziumba járok, a jegyeim többsége ötös, nem mellesleg szinte hibátlan alakom van, sport versenyekben elég szép eredményeket értem eddig el és a szüleim büszkék rá és én is magamra. Szóval nehogy már 1x 2x ne engedhessem meg magamnak hogy egy mulatságos, jó hangulatú estém legyen.
2014. ápr. 19. 16:21
 5/24 anonim ***** válasza:
71%
A jó este nem jelenti a részegséget. És nem, 16 éves gyerekként nem vettem alkoholt a számhoz. Ohh nívós gimi? Nem nagy művészet bekerülni. Én is abba jártam, pest legjobbjába és most az egyik legjobb egyetemen tanulok nem büfészakon, emellett én is több versenyt nyertem. Szerencsére nálunk eléggé lenézték aki 15-16 évesen részegségig issza magát, és ez nem bók volt. A szüleid tényleg büszkék lehetnek rád.
2014. ápr. 19. 16:35
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet tudni, hogy hol, milyen helyszínen történt a fogyasztás. Amennyiben egy szórakozóhelyen történt, akkor lehet, hogy ott a személyzet harcol az alkoholizmus ellen és csapvíz alkalmazásával csökkenti az italok alkohol tartalmát.
2014. ápr. 19. 16:39
 7/24 anonim ***** válasza:
Amennyiben először történt ilyen "italozás", akkor lehetséges, hogy abba a kisszámú embert magában foglaló csoportba tartozol, akiknek a mája nagyon lassan bontja az alkoholt acetaldehidre. Ezek a szegény emberek sosem képesek átélni az "alkoholmámort".
2014. ápr. 19. 16:42
 8/24 A kérdező kommentje:

Mikor mondtam én azt, hogy teljen részeg szerettem volna lenni, csak kicsit jobban akartam érezni magamat és felszabadultabb lenni.

Nagyon ügyes vagy gratulálok, én ezeket azért mondtam el mert te már el kezdtél ledegradálni, hogy nem tudok írni. Amúgy meg nagyon elvagy ezek szerintem tévedve mert a mai világba tudod a 16 évesek sőt már alatta is elég szépen isznak.

2014. ápr. 19. 16:44
 9/24 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm annak aki a kérdésemre válaszolt és nem engem ócsárolt!
2014. ápr. 19. 16:46
 10/24 anonim ***** válasza:

Azért ne legyél elszállva magadtól utolsó. A fazékba jártál? Nem hiszem:)

Amúgy meg egyik magyarországi egyetemre se nehéz bejutni. Majd ha az elit egyetemekre jársz (harvard, mit, stb) akkor menőzz.

A kérdezőnek: lehet hogy nem látszott meg, de ezzel vigyázni kell, mert ha túl sokat iszol (hisz úgyse érzed meg) alkoholmérgezést kaphatsz. A detox meg nem jó mulatság.

2014. ápr. 19. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!