Lehet venni forralt bort 18 alatt?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 18:13
11/20 anonim válasza:
Szerintem eléggé fejbe vág, jobban mint más pia.
12/20 anonim válasza:
sztem meg egyáltalán nem :Dhasonlításként:
1 pohár jägernek egy 3 decis forralt vörösbor nyomába se ér :D nálam :D
14/L
kipárlog az alkohol, asszem :D
13/20 anonim válasza:
Én eddig csak házilag készítettek ittam, de több helyről is hallottam ahol simán kiadják, persze van ahol nem, de akkor a gyerek tovább áll. Amúgy szerintem nem üt annyira, simán megittam 1 bögrével, de van hogy pár korty pálinkától már totál kész vagyok.
14/20 anonim válasza:
dehogy vág jobban fejbe, múltkor ittam 5 pohárral egymás után, mind máshonnan volt, sorba voltak a sátrak/bódék (mikuláskor) és semmit sem éreztem, pedig több mint 1 liter volt, igaz az egyik tableszből volt, az irgalmatlan rossz volt úgy.
15/20 anonim válasza:
A legtöbb helyen már egy 13 éves gyereknek a cigit is kiadják, namostakkor a forralt bort meg még inkább, szóval ne aggódj.:D
16/20 anonim válasza:
Azért vág hamarabb fejbe, mert a meleg alkohol hamarabb szívódik fel, mint a hideg!Ezen kívül szerintem adnak kiskorúaknak is sajnos!14 évesen nem értem miért kell inni alkoholt, de mindegy !Én jóval több vagyok, mégsem iszom!
17/20 anonim válasza:
azért, mert ízlik :) a feles is lehet izlene, de abba sok az alkohol, azt azért nem iszom :)
14 éves :D
18/20 dóriyyi válasza:
Egyedül nem, de ki szokták adni. Én 12 vagyok és én is ihattam. Ott volt anyu vele voltam, de nekem vette! Hmmm nyamii!
19/20 anonim válasza:
Rendezvényeken, vásárban, téren, bőven kiadják, főleg, ha magabiztos vagy. Na meg ha feléred a pultot. A 18 év alatt kicsit tág fogalom, egy 7 évesnek nyilván nem adják ki, egy 13nak lehet. Magabiztosság, udvariasság, mosolygás, és kiadják. Én 2 dl forraltbortól kb. egy 25 perc után szédülgettem pár percig, 2 deci nem forralttól szerintem nem történt volna meg.. :D 16/L
20/20 anonim válasza:
Hivatalosan nem, nem hivatalosan igen.
Úristen de gyenge bagázs :D énsem érzem meg a forralt bort, a nem forraltat sokkal inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!