Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkoholnak van valamilyen...

Az alkoholnak van valamilyen jótékony hatása is?

Figyelt kérdés

2014. márc. 12. 21:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mértékkel van ahogy a 10-es is írta, falunkban is van egy 90 éves bácsika, aki reggel este kis páleszt iszik, meg napközben néha fröccsöt, és korát meghazudtoló egészségi állapotnak örvend...

Mértékkel inkább lehet pozitív hatása mint negatív.

2014. márc. 13. 21:15
 12/12 anonim ***** válasza:
75%

az alkohol lassítja, vagy gátolja a szinapszisokat. ennyi igaz belőle, nekem ezt tanították.

de akit érdekel, olvasson utána.

eddig a pszihés hasznát vettem észre. alapból csendes vagyok. piásan meg rengeteget beszélek. akikkel beszéltem piásan , azokkal később józanul is oldotabban tudtam társalogni.

általában a vörös borról mondják, hogy jótékony hatású:) pontos okait már le is írták

2015. jan. 1. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!