Lesz valamilyen (átlagosnál rosszabb) hatással rám, ha mindig tisztán iszom a vodkát? :S
Figyelt kérdés
Az szokott lenni, hogy amikor elmegyek bulizni a spanokkal, egy laza fröccsel vagy sörrel szoktam indítani. De utána csak vodkát iszok tisztán.2013. nov. 1. 14:19
1/13 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy tisztán iszod, vagy higítva, a mennyiség és a rendszeresség a lényeg. Persze, hogy lesz, olvasd el az alkoholizmus következményeit.
2/13 anonim válasza:
hogyne, ha mindig vodkazol, szep lassan alkoholista lesz beloled.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alkoholista, nem iszom le magam, meg van hogy mondjuk 1 hónapig nem piálok. De köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 1. 15:56
4/13 Phoney válasza:
A gyomornak megárt, ha vodkázás közben se ételt, se egyéb folyadékot nem fogyasztasz, illetve súlyosabb kiszáradást okoz és ezzel az anyagcsere lelassulását (ezzel hosszabb részegséget és rosszabb másnapot). Vagyis nem árt közben (és utána) letolni néhány nagy pohár vizet is.
5/13 anonim válasza:
Ha nem a ragasztó ízű borzalmakat iszod, legalább másnapos nem leszel, bár a minőség pénze kerül.
7/13 A kérdező kommentje:
Kalinkát, meg Royal-t szoktam inni.
2013. nov. 1. 18:46
8/13 anonim válasza:
Hát, azok igazából bekeverősek, tehát, ha valaki egy középkategóriás, vodka-alapú koktélt akar csinálni általában ezeket veszi, a hc fajtája magában issza. De még mindig jobbak, mint az áruházak saját márkás itala.
9/13 anonim válasza:
Egészség szempontjából sokkal jobb tisztán inni a vodkát, mint keverve (már ha lehet itt egészségről beszélni). Szóval jól teszed. De mint előttem is mondták, az még jobb, ha iszol közben néhány pohár vizet, mert az alkohol, főleg a 40%-os, vizet von el a szervezetedtől, és csomó kellemetlen tünetet okoz később, pl. fejfájás.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megfogadom őket! :)
2013. nov. 2. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!