Lesz valamilyen (átlagosnál rosszabb) hatással rám, ha mindig tisztán iszom a vodkát? :S
Nagyon nem mindegy, hogy tisztán iszod, keverve, vagy lekíséred. Ha tiszta vodkát iszol, szétmarja a nyelőcsöved, gyomrod. Ha már kíséred, akkor nem. Keverve még annyira sem.
Mondjuk attól, hogy a hétvégén elmész a haverokkal bulizni, betúrsz 10-12 feles vodkát, nem lesz bajod. Alkoholista sem leszel, nem is mar szét. Van idő regenerálódni.
Majd kinövöd ezt a tisztán igyuk a töményet témát, 16 évesen mikor belecsöppentem az éjszakába, én is fa_a gyerek voltam, mert képes voltam meginni egy üveg töményet kísérő nélkül. Aztán 2-3x visszajön, nem megy kísérő nélkül. :)
20-as éveid közepére meg a bulizós, minden hétvégén basszunk be stílust is kinövöd. Elkezdesz dolgozni, jn egy komoly barátnő, már nem lesz se kedved, se időd, se türelmed, se energiád heti rendszerességgel csinálni.
Örültök a gimis/szakközepes haverokkal, ha egy évszakba 1x össze tud ülni a társaság fele. :) Éljétek ki magatokat, baromi rövid a fiatalság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!