Mikor ittatok először alkoholt? Mikor voltatok először beállva? Mikor cigiztetek először?
Alkohol eloszor: 14 ev
Bebaszas eloszor: 15, csak ugy mint a szuzessegem elvesztese :)
25/f
Az elozorol lemaradtak ezek.
Fogalmam sincs, mikor ihattam először, de szerintem hat éves korom fele már leittam a habot fater söréről. :)
Először berúgva? Ez is jó kérdés, azt tudom hogy a nyolcadikos bankettre már bepálinkázva mentünk, meg a ballagásomon is besöröztem rendesen :D Aztán 16-17 évesen már javába toltuk a kocsmázást meg a discot, mind a mai napig.
Cigizni talán hatodikba cigiztem először, már akkor sem köhögtem. Akkor párszor cigiztünk még, talán egy dobozzal ha elszívhattam, aztán hetedik-nyolcadikba egyáltalán nem, középiskolába meg megint. Rászokni sohasem sikerült, mindig elég volt napi egy-két szál, kivéve ha iszok, akkor egy doboz is elmegy egy este :D
Első alkohol pár évesen, mikor kiskoromban meghúztam apám Unicom-os üvegét. Beálltam tőle mint állat.
Első cigi meg 13 évesen, suli után, osztálytársakkal a játszótéren. Azóta volt pár szál hülyeségből, de rendszeresen nem szoktam rá, és nem is fogok.
20L
14 evesen az altalanos sulis ballagasomon ittam egy feles cherryt, utana 4 evig szinte semmi. A cigit pont egy eve, 19 evesen probaltam ki eloszor es tetszett, de nem szoktam ra halistennek. Beallva meg sosem voltam.
20L
1.: Még egész kicsi koromba 5-6 éves körül mindig apukám söréből egy kortyot.
2.: A hétvégén :D
3.: Talán 6 évesen szívtam egyet keresztanyám cigijéből majd júnuisba oszt.kiránduláson haverokkal elszívtam egy szálat. Akkor vettem egy dobozzal de még mindig meg van kb. a fele. Nem szeretnék nagyon rászokni. Alkalmanként szoktam csak elszívni egy-egy szálat vagy ha ideges vagyok.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!