Valamit belekevertek az italomba? L/22
,,Na most visszaemlékezve,azelőtt nem nagyon ittam mielött a elmentem volna velük bulizni nem voltam hozzá szokva az italhoz"
Nos, akkor szerintem ez azért van, mert az alkohol egy toleráns drog (még ha nem is nagyon, de ha valaki nem iszik sokat akkor nagyobb a tolerancia lép fel, ha majd később iszik).
Tolerancia - A szervezet a drogot (jelen esetben, alkoholt) tolerálja, megszokja, és az idő folyamán ugyanazon hatás eléréséhez az eddigi dózis többszörösét kell a szervezetbe juttatni
A sztereotípiáktól eltekintve, hogy kis hazánkban elfogadottabb méreg a pia, mint a drog, tulajdonképpen mi a lényegi különbség a két tudatmódosító között, hogy most leitattak, vagy bedrogoztak?
Egyébként biztos, hogy nem volt benne drog. Az alkohol hatása ezer dologtól függ.
1. Mint írták, minek drogoznának be valakit drága pénzért, ha egy koktélért is lefekszik velük?
2. Ha tényleg zavar a tudat, akkor miért most, és miért nem akkor paráztál ezen, mielőtt elfogadtál volna két idegentől italt?
3. Ha csábít a drog, akkor meg mit álszenteskedsz. Döntsd el akkor hogy most zavar-e a dolog vagy sem.
4. Ezt már 14 évesen is tudja az ember, hogy az alkoholhoz valamilyen szinten hozzá lehet szokni, tehát első alkoholfogyasztásnál sokkal jobban "megviseli" a szervezeted, mint mondjuk 1 év iszogatás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!