Csak szerintem marha cinkesek ezek a facebookos sörivós videók?
Egyszer munka miatt kellett csinálnom facebookos acc-ot. Leteszteltem, amit kellett az oldalon, amit fejlesztettem (közben mindenféle ismerősök kiraktak képeket, amikről értesítéseket kaptam), majd letiltottam.
Azóta sem bántam meg.
Mondjuk az ilyen baromságok élből lepattannának rólam. Engem nem érdekel, hogy egyesek gáznak vagy menőnek tartanak-e ilyenek miatt. Aki nem fontosabb dolgok alapján értékel, az akár ne is írjon nekem. Szerintem ez a megfelelő hozzáállás ilyen esetekben.
Szoktam inni, de soha, semmit nem húzóra és főleg nem felhívásra. Majd én eldöntöm, mikor, mit, hogyan iszom s hogyan nem veszem fel videóra...
Nem hiszem, hogy az lenne a gond, hogy rég elmúltam 15...
Szerintem is cinkesek.
Életemben talán 2x ittam meg egy korsó sört húzóra. De akkor is csak azért mert szomjas voltam és iszonyú jó esett.
Felhívásra sosem csinálnám, pláne nem posztolnám ki a fb-on.
Engem egyaltalan nem zavar. En magam nem keszitek ilyen videot. Akar meghivnak, akar nem. De hogy ez masokat miert zavar? Azt nem ertem. Termeszetesen senki nem hal bele egy sorbe, leven h a feles palinka sokkal tobb alkoholt tartalmaz es meg abba sem halt bele senki. En magam is szoktam gyorsan inni sort, pl ha szomjas vagyok, vgy sietek, csak nem keszitek rola videot.
A cuki kiscicas es megkinzott kutyas posztok sokkal jobban zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!