A pálinkát mivel lehet hígítani, hogy ne legyen olyan erős? (vízen kívül)
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 15:06
11/15 anonim válasza:
Mi régen úgy ittuk, hogy barackpálinka-rostos baracklével, körtepálinka rostos körtelével.
Szerintem így a legfinomabb.
12/15 anonim válasza:
Amikor makacs köhögésem volt a munkatársnőm hozott nekem házi pálinkát és azt mondta, hogy igyak este kb 1 deci fele pálinka fele méz keveréket. A köhögésre is jó volt és nagyon finom.
13/15 anonim válasza:
ez most komoly kérdés volt? fogadni mernék, h nem múltál el még 14
15/15 anonim válasza:
desztillált vizzel kell higitani, mézzel enyhitheted az izét, kellemessebb lesz kicsit..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!