Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 2012 szeptember óta elvertem...

2012 szeptember óta elvertem szórakozásra ~130 ezer forintot. Sok?

Figyelt kérdés
Tehát ebbe benne vannak a belépök (nagy riktán), ruhatárak, és az ital. Volt egy időszak, amikor heti átlag kétszer jártam el szórakozni. Föleg ilyen alja piákra költöttem, mint vizezett csapolt ászok 160 ft-os feles, akciós koktél.
2014. febr. 11. 10:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ha nincs pénzed, akkor sok.

Ha ez nem okoz gondot, akkor ennyi idő alatt egyáltalán nem sok.

2014. febr. 11. 10:33
 2/15 anonim ***** válasza:
nem
2014. febr. 11. 10:33
 3/15 Andizsuzsi ***** válasza:
Az attól függ, hogy honnan volt rá a pénz. Ha te megkerested, tellett rá, és közben rendesen fizetted a számlákat, esetleg, ha a szüleiddel élsz, akkor tisztességesen hozzájárultál a közös kiadásokhoz, akkor nem sok. Ha nem igen tellik rá, akkor sok.
2014. febr. 11. 10:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem sok ahhoz képest hogy én tudok valakit aki ugyanennyi idő alatt 1,5 milliót vert el... Diákhitelből ráadásul.
2014. febr. 11. 10:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Persze az nem mindegy, hogy ez a Te saját pénzed, vagy a szüleidé, ill. nem hiányzik-e ez valahol a "kasszából" ?
2014. febr. 11. 10:35
 6/15 A kérdező kommentje:

Ja, nekem is van ismim, hogy 250 ezres bérből havonta elment 100-120 piára neki.

Ja, anyámék pénzét verem-e el az erkölcsi okok miatt ilyen fontos szempont?

Sajnos anyámék pénzén éltem, de már azóta a többszörösét megkerestem és mostmár én is támogatom öket.

De mondjuk most nem kezdem el fejtegetni, hogy ezzel a viszonylag lájtos zülléssel mennyit fejlödtem emberileg, mert ugyse hinnétek el, hogy igy is lehet.

Sajnos elég okoskodó ember voltam, mert nekem csak a fejem volt nagy, aztán közbe az embereket egyáltalán nem értettem. Lehet, hogy csökkent az intelligenciám egy csomót, de legalább jobban kijövök az emberekkel, és jobban is érzem magam ahhoz képest, mint amikor kis stréber köcsög voltam.

2014. febr. 11. 10:42
 7/15 anonim ***** válasza:
1,5 év alatt 130e senkinek sem sok, főleg, ha ruházkodás is van benne.
2014. febr. 11. 11:26
 8/15 A kérdező kommentje:
ez a 130 ezer csak a bulizással kapcsolatos költségek
2014. febr. 11. 11:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát nem élsz valami nagy lábon.
2014. febr. 16. 09:38
 10/15 A kérdező kommentje:
Egyesek szerint meg en vagyok a tekozlo fiu
2014. febr. 16. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!