Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Amilázzal érdemes cefrézni a...

Amilázzal érdemes cefrézni a gabonát?

Figyelt kérdés
Mármint akarom kérdezni hogy egyszerűbb mint a malátázás?

2014. febr. 2. 21:25
 1/4 Phoney ***** válasza:

Ha a készen vett árpamalátával hasonlítjuk össze (ami kb. 5× annyi egyéb gabonát tud biztonságosan elcukrosítani), akkor annyi előnye van, hogy biztosabb az adagolása, mert annál ugye tudni, hogy pontosan mennyi enzimről van szó.


Másrészt viszont nem áll el akármeddig hűtőben sem.

2014. febr. 3. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Esetleg a használatát illetően kell főzni ezt is vagy csak szoba hőmérsékleten hozzá keverem?

2014. febr. 3. 19:48
 3/4 Phoney ***** válasza:
Ugyanúgy működik, mint a malátás cukrosítás. A malátánál is az enzim működése miatt kell „főzni”, ugyanaz a folyamat.
2014. febr. 3. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2014. febr. 4. 17:39

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!