Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért jó "inni"? Miért csinálj...

Miért jó "inni"? Miért csinálják ezt annyian?

Figyelt kérdés

Én pl. nem iszom, győzzetek meg, hogy miért lenne érdemes.

Köszönöm a válaszokat.

2009. dec. 4. 22:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
más inni meg más részegnek lenni. azért nem ugyanaz a kettő. én voltam az aki azt írta , hogy azért iszik mert finom. sosem vagyok részeg. tényleg azért iszok mert finom, pl balieys , toffee krémlikőr stb... :) és tényleg jó érzés akár egy finom vacsi közben vagy egy forró habfürdő közben meginni egy pohár vörösbort.szerintem ez nem is hasonlítható össze azzal aki ládaszámra vedeli a sört na meg holtrészegen fetreng egy buliban. kóstolj meg egy finom krémlikőrt egy kis desszerttel. :)
2009. dec. 4. 23:38
 12/22 anonim válasza:
57%
Azért, hogy másnap a haverjaid elmeséljék, hogy milyen hülyeségeket csináltál, te meg halálra röhögd magad rajta. ;D
2009. dec. 4. 23:47
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Én szeretem a bort, azért iszom, aztán ha fizetnek nekem sört akkor már csak nem adom azt sem vissza nekik, hogy jajj nem kérem. Így történik hogy részeg leszek:D És nem bánom... nem szoktam másnapos lenni.
2009. dec. 4. 23:49
 14/22 anonim ***** válasza:
72%

Azért szeretek inni, mert finom és jólesik. Egy nyári melegben bedobni egy sört vagy kettőt, egy doboz cigi mellett és egy jó társaságban. Vagy épp meginni egy pohár finom vörösbort. Vagy étvágycsinálónak egy kis rövid, vagy egy finom pálinka hmmm. Az, hogy valaki szeret inni, az nem azt jelenti, hogy matt részeg mindig. Én is voltam már jó párszor részeg, de az az egy pohár sör, vagy egy pohár bor, az nem sok és nem egészségtelen sőt... nagyon is jó hatással van.

Kis mértékében gyógyszer, nagy mértékben orvosság :D

2009. dec. 4. 23:59
 15/22 anonim ***** válasza:
60%

Nálam ez teljesen hangulat és buli függő. Sokszor elmegyünk barátnőmmel csak úgy táncolni, és végig csak üdítőzünk és jól elvagyunk. De olyan is van, hogy már eleve tudom, hogy ivós buli lesz :) Nálam ez olyan, hogy ha kicsit becsípek, akkor felszabadulnak bizonyos gátlásaim. Pl. tudom, hogy nincs jó hangom, de szeretek énekelni. Ha nem iszom, nem mernék mások előtt énekelni, de ha a társaságban mindenki nótázgat, akkor így becsípve én is dalra fakadok :) Meg vannak ezek a tipikus piás beszélgetések, amikor olyan vicces eszmefuttatások születnek :D

De én ezeket az olyan alkalmakra értem, amikor mindenki jókedvű, felszabadult, de nem olyan részeg, hogy fetreng meg ilyenek. Mindig mindenre emlékezni szoktam.

Úgy vagyok vele, hogy néha jól jön kiereszteni a gőzt.

23/L

2009. dec. 5. 01:12
 16/22 anonim válasza:
74%

Ne igyál!

Valóban adhat egy pluszt az alkohol, de én mondjuk utána kellemesebben érzem magam, ha józanul buliztam, mintha s*ggrészegre ittam volna magam.

Arról már ne is beszéljünk, hogy legtöbben meg azért isznak, mert képtelenek szembenézni a problémáikkal, és inkább így próbálnak kikapcsolni. Ezekből lesznek a családjaikat szétromboló alkeszek.

2009. dec. 5. 01:24
 17/22 anonim ***** válasza:
48%
Egyetértek a kérdezővel. Szerintem semmi jót nem ad. Nem finom. Akinek az annak meg azt tudom mondani, hogy vannak más finom dolgok is amik nem ártalmasak angyobb mennyiségben sem. Szomjat oltani vízzel is lehet. Másnap csak fájni fog a fejed stb. Ebben semmi jó nincs. Amikor valakinek feloldja a gátlásait akkor csak az alkohol beszél belőle, ez pedig csak a problémák eltussolása. Szerintem jobb megoldani őket. Tudom miről beszélek én is gátlásos vagyok, de nekem sikerül alkohol nélkül is feloldódni, ami kemény munka volt de megérte és még fizetni sem kellett érte xD Erre bárki képes aki akarja. Ha pedig berúg az ember akkor egyáltalán nem vicces lesz kivülről szemlélve hanem szánalmas/ijesztő/veszélyes stb. Aki élvezi tegye, csak ne rontsák el a részegségükkel az én bulim, vagy ne molesztáljanak az éjszakai vonaton vagy ne nézzenek ki egy társaságból. Tudod azt teszel amit akarsz, amíg nem ártasz másnak.
2009. dec. 5. 01:28
 18/22 anonim ***** válasza:
55%
Én konkrétan ezért nem vettem részt a szallagavatóbál utánni afterpartyn, mert mindenki csak inni ment és én elvből nem iszok, csak nagyon keveset, a többiek pedig mértéktelenül. Szerintem aki csak alkoholos befolyásoltság alatt tud feloldódni az egy GYÍK, ahogy Cartman mondaná a south parkból...
2009. dec. 5. 07:32
 19/22 anonim ***** válasza:
60%
Én 19 éves vagyok,eddig kábé 5x voltam berúgva életemben (egyszerse úgy,hogy rosszul legyek,vagy ne emlékezzek másnap semmire) és nekem aztán ne mondja senki,hogy inni nem jó:D Szerintem kib***** nagy élmény,aki meg nem így gondolja,az egy kis álszent majom.Oldja a gátlásokat,marhára jó kedved lesz tőle,tök poén az egész.Dehát ha neked az ivás nem tetszik,akkor senki nem fog téged meggyőzni róla,nem hiszem,hogy fognak tudni olyan információval szolgálni neked,amiről eddig nem tudál,és azt mondod "jaaa...hát akkor inni tényleg jó!!" vagy mit vársz?Inni jó és kész.
2009. dec. 5. 09:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az h*ley aki csak ennyire képes besorolni az embereket. Aki iszik az tudja hogy jó, aki meg nem az álszent? Te mindenben ugyanazt szereted mint a többiek? És ha nem akkor álszent vagy? Nem az a nomrális? Mi lenne ha mindneki azt a csajt/pasit szeretné akit te? Örülnél neki?
2009. dec. 5. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!