Miért jó "inni"? Miért csinálják ezt annyian?
Én pl. nem iszom, győzzetek meg, hogy miért lenne érdemes.
Köszönöm a válaszokat.
Azért szeretek inni, mert finom és jólesik. Egy nyári melegben bedobni egy sört vagy kettőt, egy doboz cigi mellett és egy jó társaságban. Vagy épp meginni egy pohár finom vörösbort. Vagy étvágycsinálónak egy kis rövid, vagy egy finom pálinka hmmm. Az, hogy valaki szeret inni, az nem azt jelenti, hogy matt részeg mindig. Én is voltam már jó párszor részeg, de az az egy pohár sör, vagy egy pohár bor, az nem sok és nem egészségtelen sőt... nagyon is jó hatással van.
Kis mértékében gyógyszer, nagy mértékben orvosság :D
Nálam ez teljesen hangulat és buli függő. Sokszor elmegyünk barátnőmmel csak úgy táncolni, és végig csak üdítőzünk és jól elvagyunk. De olyan is van, hogy már eleve tudom, hogy ivós buli lesz :) Nálam ez olyan, hogy ha kicsit becsípek, akkor felszabadulnak bizonyos gátlásaim. Pl. tudom, hogy nincs jó hangom, de szeretek énekelni. Ha nem iszom, nem mernék mások előtt énekelni, de ha a társaságban mindenki nótázgat, akkor így becsípve én is dalra fakadok :) Meg vannak ezek a tipikus piás beszélgetések, amikor olyan vicces eszmefuttatások születnek :D
De én ezeket az olyan alkalmakra értem, amikor mindenki jókedvű, felszabadult, de nem olyan részeg, hogy fetreng meg ilyenek. Mindig mindenre emlékezni szoktam.
Úgy vagyok vele, hogy néha jól jön kiereszteni a gőzt.
23/L
Ne igyál!
Valóban adhat egy pluszt az alkohol, de én mondjuk utána kellemesebben érzem magam, ha józanul buliztam, mintha s*ggrészegre ittam volna magam.
Arról már ne is beszéljünk, hogy legtöbben meg azért isznak, mert képtelenek szembenézni a problémáikkal, és inkább így próbálnak kikapcsolni. Ezekből lesznek a családjaikat szétromboló alkeszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!