Nektek mi a kedvenc italotok?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok le nektek mi a kedvenc italotok ha lehet a márkáját és azt is írjátok le, hogy miért.2014. jan. 14. 13:24
11/19 anonim válasza:
Campari szódával, sok jéggel, zöldcitrommal.
Egyszerűen szeretem. kesernyés, üdít, nem részegít (engem nem )
12/19 anonim válasza:
Száraz Martini olajbogyóval, félszáraz Törley pezsgő.(zöld )Ilyen az ízlésem...:-)
13/19 anonim válasza:
Ukrajnából egyszer hazahoztam egy üveg almavodkát (a márkanevét elolvasni se tudtam) na azóta se ittam olyan finomat.
14/19 anonim válasza:
Pálinka, de nem a bolti szörp. A jó öreg házi gyümölcspálinka, de ha valaki mézzel vagy valami hasonlóval szennyezi, rögtön kirohanok a világból, és ha még pálinkának is nevezi O.o (jogszabály szerint nem is teheti)
15/19 anonim válasza:
Egyszer a tescoba kb. 2 éve vettünk egy barackos vodkát,volt pár egész gyümölcs az alján.Életemben olyan jót nem ittam még,és azóta sem találom :(
16/19 anonim válasza:
tróger vagy sem, de alkoholos ital a kedvencem a sör abból nem vagyok nagy márkahű, de ha borsodban vagyok azért, ha nem vagyok ott azérrt iszom borsodit :) persze van tőle jobb, finomabb ital de megszokás
alkoholmentes italból a bodza mentával, vagy nélküle
18/19 anonim válasza:
sör. nyáron, legnagyobb melegben, valami fenomenális egy jó hideg sör. Szalon, Amstel, Budweiser... minnél keserűbb annál jobb.
19/19 anonim válasza:
Jeges kávé, extra tejszínhabbal. :PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!