Melyik a kedvenc italotok és miért?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 12:11
1/8 anonim válasza:
Mojito koktél. Mert finom és egyszerű elkészíteni! :)
2/8 anonim válasza:
whiskeycola. mert finom és üt.:D
jaa. meg a Swimming Pool koktél. ez is finom. és kegyetlen jo szine van.:)
3/8 anonim válasza:
Nem régen jutott eszembe a Rum-punch. Régen Jugoszláviából hoztuk. Most nem tudom hol lehetne hozzájutni az eredetihez. Édes volt, és mégis erős. hm. jó volt.
4/8 anonim válasza:
Jägermeister tisztán lehűtve benne 2 jégkockával, mert finom,ütős, és szinte bármelyik boltban megtalálod.
5/8 anonim válasza:
minőségi sörök. (pl krusovice, duvel, corsendonk, tuborg gold, kasteel, stb) minőségi pálinka . rézangyal, bolhyos, agárdi. ezeket inkább ebédhez, nagy étkekhez. nagyon jól esik. meg társaságban néha sörözök de az más. meg igazi rumot szoktam a teába tenni néha.
6/8 anonim válasza:
boroskóla, finom és akár fél napig tudom vedelni folyamatosan úgy, hogy éppen annyira üt ki amennyire kell
7/8 anonim válasza:
Nekem is legfőképpen a sör. Miért? Mert a sör tanít. A sör szedál. A sör jellegzetes.
Milyen sör? Staropramen Granát, Stella Artois, Primátor Emnglish Pale Ale. És még sorolhatnám.
Köszönöm egyébként ezt a kiváló kérdést.
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Én pedig koszonom a válaszokat.:)
2012. ápr. 27. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!