Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti meddigbírnátok ki alkohol...

Ti meddigbírnátok ki alkohol nélkül?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik amúgy szoktak inni mondjuk heti egyszer haverokkal sörözés vagy néha kicsit több is, tehát se nem az alkoholisták, se nem a szilveszterkor egy pezsi típus. Ha belegondolsz kb meddig bírnád, hogy ne igyál semmi alkoholt, viszont társaságba ugyan úgy járj?
2014. jan. 12. 08:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pont megfelel a te általad támasztott követelményeknek; azt írtad, hogy azok válaszoljanak, aki se nem alkoholisták, se nem csak szilveszterkor pezsgőznek.
2014. jan. 12. 11:09
 12/20 A kérdező kommentje:
minden nap két sör évek óta az alkoholizmus nem gyengén
2014. jan. 12. 11:20
 13/20 anonim ***** válasza:

A kérdésed irreleváns, kérdező. Aki nem bírná alkohol nélkül, az úgysem fogja beismerni, mert tagadja, hogy alkoholista, aki viszont nem alkoholista, és nem függ tőle, az egész életére le tud róla mondani.

Számomra nem az alkoholnál kezdődik a szórakozás, a társaságba járás, a buli. Szoktam néha inni, de mindig mértékkel, általában néhány pohár bort. De ha most szesztilalmat rendelnének el, vagy kiderülne rólam, hogy többé nem ihatok alkoholt valami betegség miatt pl., akkor vállat vonnék, és simán kibírnám.

20L

2014. jan. 12. 11:25
 14/20 anonim ***** válasza:
31%

Napi két sör még egészséges;

[link]

Férfiaknak ajánlanak három pohárral, ami 9 dl, két sör pedig 1l, tehát két üveg sör naponta a még egészséges!

2014. jan. 12. 11:31
 15/20 A kérdező kommentje:
oké, akkor egészségedre!
2014. jan. 12. 11:38
 16/20 anonim ***** válasza:

Egészség!

Egyébként pont az nem vezet jóra, ha valaki csak hetente egyszer iszik, de akkor sokat.

Nem mindegy, hogy heti tizennégy sört úgy iszol meg, hogy minden este iszol kettőt, vagy hétvégén mindet!

Az előbbi jót tesz, az utóbbi kifejezetten egészségtelen!

2014. jan. 12. 11:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha kell, bármeddig, de szerintem mindenki bármeddig kibírja, aki nem alkoholista. Maximum ha iszik, felszabadultabb.
2014. jan. 12. 11:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Szeretem a piát, de nem érzek hiányérzetet, ha nem iszom. 17/F
2014. jan. 13. 17:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Attól függ kikkel megy el az ember szórakozni, régi haverokkal csak piával volt értelme az estének, de mióta nem tartom velük a kapcsolatot(kb 1 éve) egy kortyot sem ittam pl. Ha velük kéne megint eljárnom hétvégente akkor minden hétvégén ko lennék.
2014. jan. 16. 10:53
 20/20 anonim válasza:
régebbi bejegyzéz de hozzászólnék. Inni lehet mértékkel és mérték nélkül az rajtad múlik hogy érzed magad jól, a társaság meg megint egy külön dolog, lehet hogy a barátaid italosabbak mint te viszont ha nem veszed fel velük a ritmust és nagyjából egy a kapacitás akkor rosszul érzed magd ha nem időbe mész le velük csak a buli felénél csöppensz bele mert utána vagy kiütöd magad vagy nem tudsz bekapcsolódni a beszélgetésekbe mert nem kapod el a fonalat!
2014. febr. 20. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!