12/16 anonim válasza:
Magyarok közül a Soproni Démonra szavazok. Sparban lehet kapni egész sokféle külföldit. A belga trappista, német búzasörök (Paulaner) jók, de drágák. Normális árfekvésben én a Pilsner, Barna Staropramen, Budweiser márkákat mondanám. Szóval igen, a cseh sörök. :)
13/16 anonim válasza:
Igazi csiki sor! Mikor eloszor kostoltam, ugy ereztem, hogy eletemben eloszor most iszok csak igazan sort. Pedig volt szerencsem mar parhoz.:) Mindenkinek batran ajanlom!
14/16 anonim válasza:
ale sörök közül a fuller's london porter, és a rothbeer scotch ale
lagerekből meg az arany fácán világos, és a pécsi szalon.
15/16 vectorsector2 válasza:
Magyar söröknél: Talléros, Ászok, Borsodi,Soproni Démon, és a Békésszentandrási sörök.
Import söröknél: Heineken, Radeberger, Paulaner, Erdinger-barna
Belga sörök, melyek nálam a csúcs, és nem is sorölnám a sima import sörök közé:
Chimay Bleu, Barista Chocolate quad, Het Anker Gouden Carlous, Barbar, Leffe, Quintine Hercule, Derilium tremens, Deliriun Nocturnum, Liefmans
16/16 anonim válasza:
#3-as a Heineken hogy lehetne “kommersz” sör!?? A világ egyik ha nem legnagyobb MINŐSÉGI sör gyártója. Amúgy ez teljesen szubjektív én példálúl a két NAGY „mestert” szoktam inni Heineken és a Guiness szeretem őket mert nem annyira szénsavasak és egyátalán nem keserűek mint a Cseh sörök ami nàlam egy FONTOS szempont. De egy biztos Ez a két márka a lehető LEGMESSZEBB van a kommersz fogalmától a Guniness árán ez meg is látszik a 0,4es dobozos 900 Forint de hidd el MEGÉRI a Heineken meg egy JÓ fajta Läger sör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!