Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik a legjobb Magyarországo...

Melyik a legjobb Magyarországon kapható sör?

Figyelt kérdés

2014. jan. 8. 23:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
úgy objektíven? :D én a cseh söröket kedvelem, de jót azok közül is kevés helyen lehet kapni.
2014. jan. 9. 00:06
 2/16 intrepid ***** válasza:
94%

Én még mindig a Soproni Ászokra szavazok a magyarok közül, ha külföldi is játszhat akkor a Pilsner Urquell, régen volt a Berliner, vagy a Radeberger, ma már nincs, szóval vannak jó sörök az olcsóbb kategóriában is, a prémium kategóriás söröket nem ismerem, mert azok drágák nekem. Viszont, hogy untassalak titeket, leírok egy sörös viccet:

Jónapot kívánok, aranyászok sört kérek

Hányat

Igaza van adjon inkább Sopronit.

2014. jan. 9. 00:45
 3/16 savanyújóska ***** válasza:
76%

Amelyiket a legjobban szereted. Nekem pl. kommersz sörből Heineken a kedvencem, eggyel fentebb az Erdingert tudom ajánlani, ebben a kategóriában a CBA-ban és a SPAR-ban is van jópár versenyző. (Legalábbi Bp. belvárosában) Ezek felett vannak a kézműves/belga serek (~800 HUF/korsó), itt viszont hatalmas a választék, ha Budapesten jársz. Személy szerint a csapolt Delirium Redhez volt szerencsém, az igen jó. Illetve ittam már Keserű Mézet az is egy kellemes sör. De mondom, egyéni preferencia, ezekhez már nem is értek, pedig a komoly értékeléshez kéne.

Jahm, legalsó (~200) kategóriából nem mondtam, általában Ászokot, vagy Kozelt iszunk, de ugyanez a kaptafa a Soproni, Lövenbrau is. Említésre méltó a Rocky Cellar, jó áron kínál a 200-as kategóriára jellemző ízvilágot. Kicsit alattuk van a Borsodi, Kőbányai. De ez szubjektív vélemény, illetve, mivel 200 forint az összes, nyugodtan lehet válogatni. Érdekeségképp megemlíteném Magyarország valószínűleg legolcsóbb sörét, hol máshol, a Sparban kapni, és betétdíjjal(25Ft) együtt sem lépi át a 100 forintot (azt hiszem 68+betét), ez pedig a Wanderburg. (Én a sör nevet az ízvilága alapján megvonnám tőle...)

2014. jan. 9. 08:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

hoegaarden

delirium tremens

Persze ezek csak nekem a legjobbak. Másnak biztosan más lesz a legjobb :)

2014. jan. 9. 08:54
 5/16 anonim ***** válasza:

Menj el a Csakajósör nevű boltba, utána pedig az Élesztő pubba és kóstold végig a kínálatukat.

Objektíven, a sörértékeléseken nagyon magas pontokat elérő sörök közül legkönnyebben egy Rochefort 10-hez juthatsz hozzá, akármelyik gourmet élelmiszerüzletben vagy sörszaküzletben.

2014. jan. 9. 10:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Paulaner
2014. jan. 9. 10:41
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Rákóczi :D

Amúgy a Hoegaarden-t, Paulaner-t tudom ajánlani a búzasörökből. Világosból én a Borsodit, Kronenbourg-ot szeretem.

2014. jan. 9. 16:19
 8/16 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a Kőbányai a magyar sörök közül és a csehek közül a Kozel
2014. jan. 10. 08:34
 9/16 Lipton. válasza:
Nálam a mostani favorit a Dreher Bak, és a leffe barna sör :)
2014. jan. 10. 19:10
 10/16 anonim ***** válasza:
A legjobb hazai a dreher, és a dreher bak. Külföldiből a szlovák arany fácánt, a zipfer-t, az ír guiness-t, és a red satan-t ajánlom.
2014. jan. 10. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!