Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem lehet napokig...

Miért nem lehet napokig ittasnak lenni?

Figyelt kérdés

Az alkohol hatása, ha csak nem iszol meg fél óránként egx felst, hamar ccsökken, majd elmulik.

Ha elalszol, szintén csökken az alkohol szint.

Miért nem lehet napokon át ittasnak lenni?

2014. jan. 4. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

" ha csak nem iszol meg fél óránként egx felst,"

Kimondtad a megfejtést, senki nem mondta hogy nem lehet napokig részegnek lenni, csak még kevés benne a rutinod.

Én leszerelés előtt egy hétig voltam részeg folyamatosan.

2014. jan. 4. 08:53
 2/7 Passiflora válasza:
41%
Mert működik a májad.
2014. jan. 4. 09:36
 3/7 Phoney ***** válasza:
Nem a részegség múlik gyorsan, csak az eufória, a szédülés vagy egyéb tünetek. Akkor az ittas ember hajlamos úgy érezni, hogy „kiment belőle”. A legviccesebb esete ennek, mikor valaki úgy érzi, hogy egy feles rövid „kijózanította” pl. borozás után.
2014. jan. 4. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne. Amikor még fiatal voltam és bohó többször is megesett velem. Pl: szigetfesztivál.
2014. jan. 4. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem lehet? Én is megtettem.
2014. jan. 5. 15:09
 6/7 Balanus_concavus ***** válasza:
Hát velem megesett nyári szünetben és szorgalmi időszakban ,hogy 3-4 napig piás voltam, kevés alvás, sok szeszelés. De egyébként az utóhatása nagyon rossz, most már nem mernék ilyet bevállalni, ugye olyankor nem eszik és alszik rendesen az ember, amit én nagyon rosszul viseltem később. Jobb regenerálódni és normálisan étkezni, még ha buli van, akkor is.
2014. jan. 7. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Már hogyne lehetne...Nekem két hét a rekordom, de van egy haverom aki 30 napnál állt le csak.

Nekem amúgy, ha sokáig csinálom, és nem alszom rendesen, 4. nap után beütnek a hallucinációk. :D

2014. jan. 11. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!