Ettől a sörtől berúghatok?
Figyelt kérdés
Egy citromos sör, 2,5 %-os alkoholmennyiséggel. Ha megiszom az összeset kb 5 percen belül, józan maradok? XD2014. jan. 2. 15:00
1/9 MrPifta válasza:
ha már 0,001% alkohol van egy italban, attól már be lehet rúgni. Persze csak ha sok van belőle
2/9 anonim válasza:
attol fugg mennyire szoktal hozza az alkoholhoz. a 2.5%-os alkoholtartalom kb. egy pohar normal sornek felel meg.
3/9 Grielean válasza:
Az alapvető szabály ez: Amiben alkohol van, attól be lehet rúgni!
Csak az a kérdés, mennyitől. Ez viszont személyenként változó, italozási szokások, testtömeg, emésztési sebesség, stb alapján.
Hogy te mennyitől rúgnál be, azt nem tudjuk, a határaidat magadnak kell letesztelni. Mindenesetre egy doboz sör ritkán elég a berúgáshoz.
4/9 anonim válasza:
A rendes sörtől SE lehet berúgni, akkor a fele olyan erőstől hogy?
5/9 anonim válasza:
Hát már hogy a büdös fenébe lehetne a rendes sörtől berúgni? Be lehet. Sőt bonbon meggytől is ha megeszel vagy 2kg ot.
6/9 anonim válasza:
Én kérek elnézést, nem a rinocéroszok mércéjével számoltam, engedd meg, hogy felkössem magam.
7/9 anonim válasza:
Meg se lehet érezni annyit ... kb mint egy finom üdítő,olyan a citromos sör . Én imádom ;-)
8/9 anonim válasza:
Ha 1 pohár normál sör (=1 korsó lányos sör/férfias citromlé) után autóba ülsz, akkor 30000huf lehet a bírság.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Mindenkit felpontoztam!:)
2014. jan. 4. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!