Miért nem vihetek alkoholos italt magammal egy étterembe vagy szállodába, hogy ne ott keljen megvennem jóval drágábban?
Nem dicsekedni jöttem hanem egyértelmű kérdést tettem fel. Nem a körbeírásra vagyok kíváncsi hanem arra, hogy melyik ez a törvény mert én nem találom.
Nem mellékesen igen büszke vagyok arra amit elértem amiért megdolgoztam. Ebben főleg nem kellene kötekedni, feltételezgetni azt, hogy dicsekedni jöttem. Kössz.
Pedig eléggé dicsekedésszagú, hogy ilyen részletesen elemezted nekünk hogy mit is értél el. Na mind1..
Mint írtam, ha a te logikád működne, akkor mint írtam a vendégek kabátot se hozhatnának magukkal, illetve semmit, amiről nincs meg a számlájuk, amivel igazolhatják hogy az az övék..
A Zwack pedig hiába volt ősrégi, az 1-2 deci az 1-2 deci, azt nem a vendég hozta be, hanem a haverod. Ha dekoráció, akkor ki kell üríteni az üveget legközelebb, vagy csak megtartani a számlát róla.
Kedves Kérdező..Megpróbálom még jobban leegyszerűsíteni az én kérdésemet feléd, bár nem értem, ha az én kérdésemet nem érted, hogy állhatsz ekkora vállalkozás előtt..
Szerinted, azok a kávézók, éttermek, szállodák, vendéglátóipari egységek, ahol a vendégek dohányozhatnak.. Hogyan bizonyítják be a NAV felé, hogy az a cigi, amit a vendég épp szív, azt a vendég hozta magával, és nem itt vette pult alól? Te se hallottál még ilyenről, ugye?
Mint írtam, a haverod példája más, mert az a Zwack nem a vendégé volt, hanem a haverodé. Tehát a haverod példáját követve, inkább csak attól óvlak, hogy az otthoni fogyasztásra szánt söröket, ne a vendéglátóipari egység hűtőjében tárold. Remélem ezt a választ már sikerül értelmezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!