Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A sör mennyire romlik meg?

A sör mennyire romlik meg?

Figyelt kérdés

Bocs a helytelen témáért, de ez a legolvasottabb.

Szóval találtam a pincében félretéve néhány doboz sört, amelyeknek október vége-december vége közötti a minsőgémegőrzési idejük! lehet ezeknek valami baja, megiható? vagy lehet már valami bajunk tőle?

2013. dec. 30. 21:51
 1/9 anonim válasza:
én meginnám:D kárba nem veszhet!:D
2013. dec. 30. 21:53
 2/9 Költőnő? válasza:
ha nem voltak melegnek kitéve: lehetnek jók még
2013. dec. 30. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem dugnám fel a csajomnak.
2013. dec. 30. 21:54
 4/9 -=Koldus=- válasza:
Hát én már kóstoltam lejárt szavidejű sört és nem volt jó íze. A szénsav is kiment belőle, melegen sem voltak. Én azt mondom kóstold meg, ha nincs furcsa íze akkor iható, ha érzel rajta valamit akkor öntsd ki. Annyit nem ér, hogy megbetegedj tőle.
2013. dec. 30. 21:55
 5/9 anonim válasza:
Ha esetleg nem kell nekem is adhatod xD Ki ne dobd! :D
2013. dec. 30. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem melegedtek meg kicsit sem akkor talán még jók, kóstold meg. Ha olyan íze van mint a pisinek akkor ne idd meg. És azt se kérdezd honnan tudom milyen íze van a...
2013. dec. 30. 22:00
 7/9 anonim válasza:
Csak 1hónapja lejárt, ráadásul pincében tároltad, nem lesz annak semmi baja.
2013. dec. 30. 22:00
 8/9 Költőnő? válasza:
Singu :)))
2013. dec. 30. 22:01
 9/9 anonim válasza:
Töltsd ki pohárba. Ha zavaros, kásás, vagy csak nem olyan a színe, állaga, mint normál esetben, akkor rossz. Ellenkező esetben maximum kicsit állott íze lehet, vagy még az sem; ha ízlik megiszod, ha nem, akkor nem.
2013. dec. 30. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!