Melyik az a pia ami nem olyan nagyon drága, finom, és könnyen belehet tőle állni? Előre is kö szi! : )
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 22:17
11/21 anonim válasza:
Szia!
Körtepálinka az tuti!Kedvenc...24/L
12/21 anonim válasza:
Berentzen:) 16%-os, nem érzed az alkoholt, finom, jól csúszik:) alma, körte, erdei gyümölcs, meggy, karamell... <3
13/21 anonim válasza:
Pezsgő. Nem csak ünnepi alkalmakkor fogyasztható, az alkalom akkor van amikor iszod. Az édes pezsgőt ajánlanám, ahhoz nem szükséges kísérő. A száraz pezsgőhöz almalevet szoktam keverni 1:1 arányban.
14/21 anonim válasza:
Finom? Hát bakker mindenkinek más a finom. Nagyon drága? Ez most megint relatív. A legtöbb koleszosnak egy üveg kóla is drága nem hogy majd piát vesz. Be lehet állni? Nem értem hogy értsem. Ha azért kell hogy oldd a feszültséget, hogy kicsit felszabadultabb legyél, akkor mindegy. Amibe több alkohol van mint 7%, és ízlik, az megteszi.
Olcsó, finom, "ütős" pia nincs.
15/21 anonim válasza:
leginkább a Jagermeister-től ,vagy a Vilmoskörté-től lehet berúgni ( saját tapasztalat)...de ha nem akarsz rá sokat szánni, akkor iszol 1, vagy max. 2 Long Island, vagy Mai Tai, vagy Zombie koktélt, és úgy berúgsz ,hogy az az estéd onnantól elfelejtődik:D
16/21 anonim válasza:
Legjobb megoldás szerintem a Tibi koktél. Feles jéger Feles tequila, feles vodka és egy energiaital a korsóba. Annyira nem is rossz és garantált a hatás :):)
17/21 anonim válasza:
nálunk 300ftból kijön 2db 1,5literes vadász:D
18/21 anonim válasza:
A yó kis boroskóla!!!!! Az a tutiiií 3 l és megvan=egy 1000 megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!