Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 14 évesen mennyi italtól...

14 évesen mennyi italtól lehet berugni?

Figyelt kérdés
Üdv! Holnap lesz egy összejövetel ahol a haverom, szüleim és a haverom szülei lesznek. Általában szokott ott lenni pia is de én idáig nem ittam. Lehet, hogy most lesz rá alkalmam. Eddig soha nem voltam részeg fél liter sörnél vagy egy pohár pezsgőnél többet még nem ittam. 55 kiló vagyok tehát nem nagy darab, kaja lesz és sokat szoktam enni, vizet-üdítőt is sokat szoktam inni. Így mennyi italtól rugnék be kb? Nem szeretnék részeg lenni szóval ha iszok mi az a mennyiség ami még normális vagy annál több ne legyen? Előre is köszi! 14/f

2013. dec. 13. 20:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi a válaszokat!
2013. dec. 13. 22:31
 12/17 anonim válasza:
19 vagyok 55killo engem 6-7 sör az amikor már érzem magamon hogy lassúl a beszédem pálinkával meg tényleg vigyázz volt hogy 2-3 felest is megittam nem éreztem semmit csak 5perc múlva a világomat nem tudtam :D nagyon ovatosan vodka,pálinka mindenel!! sör a max én is max sörözök buliba mert hamar fejre állok mondjuk ez nem testsúlytól függ mindig onokatesom egy honappal idősebb nálam 5killoval nehezebb, és megiszik 10 rövid felest meg vagy 10 sört semmi baja nincs nekem meg már az detox.
2013. dec. 14. 07:47
 13/17 anonim ***** válasza:
10 felest és 10 sört és semmi baja nincs? Elhiszem,hogy menő gyerek vagy de nem itt kéne ezzel felvágni egy névtelen oldalon ...
2013. dec. 14. 17:07
 14/17 anonim válasza:
Épp azt mondom hogy nekem halál az ital, de aki egy honappal idősebb nálam onokatesóm az meg vedel és semmi baja nincsen ezt nem értem hogy mükdik
2013. dec. 15. 00:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el 10 felest és 10 sört a ku*va isten se iszik meg úgy h ne legyen semmi baja
2013. dec. 15. 11:10
 16/17 anonim válasza:
a párom 29 és két sörtől fejre áll. szóval szerintem nem korfüggő
2013. dec. 30. 15:43
 17/17 Krajoroka válasza:
100%
2 pohár finlandia fantával 14/f és képszakadás 😂 (lagzi)
2018. okt. 14. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!