Szerinted is be kéne vezetni az országban a szesztilalmat?
Te melyik bolygón élsz?
A te korodban már apám pincéjében főztem a háziápleszt, pedig akkor ezt még kő keményen büntették.
Igen sokat kell neked még tanulni az életről.
Mit gondolsz te a rendőrökről mi?
3 forintért az anyjukat is megb-nák, a magyar rendőrség nem ér egy kupac fost se. Annak járnak utána, aminek épp akarnak.
Vagy tudnak...
Az illegális szeszfőzésnek amúgy is hagyománya van Magyarországon, ahogy régen nem tudtak vele csinálni semmit, most se tudnának.
Szerintem néha állj fel a monitor elől, és nézz szét a világban.
A dihidrogén-monoxidot is be kéne tiltani.
- Belélegezve fulladást okoz
- A szennyezett változatától súlyos betegségek kaphatók el
- Veszélyes az elektromos eszközökre
- Kikezdi a vasat
- Veszélyes élőlények élnek benne
És még sok más. Ez az igazi veszély, ezzel kéne foglalkoznotok, nem az alkohollal.
Nekem betiltani nem jutna eszembe...
Azt hiszed, aki eddig a saját pálinkáját itta, az most jófiú lenne? S a rendőrök megakadályoznák? Nagy az alkoholosüveg? Régen a disznó még nagyobb volt, de azért volt fekete vágás s képzeld, nem bukott le mindenki, elég fifikásak tudnak lenni az emberek, ha kell...
S tudod, eldobált üveg is van, de még több eldobált csikk, eldobált csokipapír, eldobált kólásdoboz...
S nagy dolog, hogy 13 évesen nem innál, ha kínálnának se, én 20 éves koromig legfeljebb szilveszterkor ittam egy kortyot, de most kissé irritálna, ha kis pisisek el akarnák venni a whiskymet (ami most épp nincs, mert nehéz az élet, de hamarosan veszünk egy Glenlivet-et, a Stroh80-ról nem is beszélve). Vagy a sörömet nyáron. Szerintem ezt az értelmes ötletet az általam látogatott számítógépes partykon (ami leginkább a 8 bites demoscenéről s az odatartozó emberek szocializálásáról szóló Árok party. nem kevés alkohol fogy ott) s koncerteken és nagyobb motoros bulikon kellene előadni, a kérdező 13 évének teljes komolyságával. Biztos nagy sikere lenne, s feldobná a hangulatot. Ahova én járok, ott jó fejek, nem lenne ám lincselés, csak egy kis helyretevési kísérlet. Ez csak úgy eszembe jutott, nem kell nekemtámadni, hogy biztos értéktelen alkeszok vannak ott, ami amúgy nem igaz, bár 1-2 előfordulhat, persze.
A dihidrogén-monoxidosnak: A legtöbb pontod igaz, de az elsőt nem értem. Én nem szoktam megfulladni tőle. Inkább írd azt, hogy ha nagyon hosszú ideig ki van téve az ember annak, hogy belélegni, meghal.
De az utolsó pont tökéletes.
Olyan ostobaságokat hordasz össze mi az a fekete vágás? Miért lenne meg tiltva hogy disznót vágjanak amikor enni kell?
Lehet amerikában amikor szesztilalom volt nehéz volt megakadályozni a csempészést de akkor nem létezett még rendőrség csak serif volt az nem volt olyan hatékony mint a rendőrség most
„de akkor nem létezett még rendőrség csak serif”
Oké, egész eddig elhittem, hogy 13 éves vagy és komoly a kérdés. Jó volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!