Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehet az országban igazi,...

Phoney kérdése:

Lehet az országban igazi, minőségi abszintot kapni?

Figyelt kérdés

Nem a rikító színű gagyikra gondolok, hanem teljesen korrekt változatra. (Mivel jópár jövendőbeli válaszadó nem tudja: ma már az "igazi, régi fajta" abszint sem tiltott.)

Tehát áztatott+lepárolt, sötét üveges (vagy színtelen) ital az, amire vágyom. Jellemzően 8-10 ezer ft fölött kezdődik. Tudom, hogy külföldről lehet rendelni, de hátha van itthon is.

2010. ápr. 6. 22:29
 1/7 anonim válasza:

Lehet.

Nagyobb üzltekben

2010. ápr. 10. 01:44
 2/7 A kérdező kommentje:
:D Tesco, Cora, Auchan elég nagyok? Egyikben sem találtam.
2010. ápr. 11. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Legutoljára Auchanban vagy Tescoban vettem;P (azt tom h az 1ikbe)
2010. ápr. 13. 17:43
 4/7 A kérdező kommentje:
:) Ha esetleg márkát, helyszínt tudnál írni, akkor mennék is vele valamire. Mert sok hypermarketben voltam már, de az egyetlen amit találtam, az egy abszintként árult ánizslikőr (megtévesztő, mert sötét üveges és még a színe is szép; "Absente").
2010. ápr. 13. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Az abszinteket nem ismerem annyira, de talán ezek nem olyan gagyik, bár az általad leírt árat nem érik el...

[link]

2010. szept. 15. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Azaz abszintokat... Helyesírás egyes, leültem. :D
2010. szept. 15. 20:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi, átnéztem:)

Sajnos mind egyszerű, túlárazott hamisítvány, az ízük is gyatra.

A zöld Tunel íze távolról emlékeztet az abszintra, de semmiképp nem ér 6e Ft-ot.

(Viszont Borovickát lehet, hogy rendelek:D)

2010. szept. 15. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!