Pálinkafőzésnél elég csak az előpárlatot levenni hogy ne legyen mérgező? Vagy meg kell másnak is felelni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 22:16
11/12 anonim válasza:
Alszesz finomításakor 50-55% körül át szoktam állni utópárlatra, mivel ekkor már feldúsulnak a kozmaolajok.
Én nem szeretem az utópárlatot újradesztillálni, mert nem lesz olyan minőségű.
Az elő- és utópárlatot egybeöntve következő évben a cefréhez öntöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!