Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Pálinkafőzésnél elég csak az...

Pálinkafőzésnél elég csak az előpárlatot levenni hogy ne legyen mérgező? Vagy meg kell másnak is felelni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 25. 22:16
1 2
 11/12 anonim válasza:

Alszesz finomításakor 50-55% körül át szoktam állni utópárlatra, mivel ekkor már feldúsulnak a kozmaolajok.

Én nem szeretem az utópárlatot újradesztillálni, mert nem lesz olyan minőségű.

Az elő- és utópárlatot egybeöntve következő évben a cefréhez öntöm.

2014. jan. 2. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
50 fok és elvágod.Ennyi.
2014. jan. 10. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!