Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha iszok 1sört discoba az...

Ha iszok 1sört discoba az mennyi idö mulva ürül ki annyira h a szonda ne mutassa ki vagy a minimum alatt legyen?

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 19:21
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ha rendszeres diszkójáró vagy, szerezz be egy elektronikus szondát, 10 000.- Ft körüli összegért már kapható. A gyártó szerint elég pontos.Amikor a szonda szerint már nullán vagy, várjál még kb. fél órát, és ha egyébként minden rendben, elindulhatsz. Azért légy óvatos, a rendőrnél nem ez a mérce!!!
2013. nov. 24. 11:21
 12/17 anonim válasza:

Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy szerezzen be egy szondát és akkor biztosra lehet menni. Akkor viszont ott fog toporzékolni, hogy 'még mindig nem jó, még mindig nem jó!' xD

Amúgy, HA VEZETSZ, NE IGYÁL! ENNYI...Pont ebből lesznek azok a bizonyos diszkóbalesetek.

2013. nov. 25. 12:57
 13/17 anonim válasza:

Senki nem írja, hogy az utolsó korty utántól kellene számítani a pl. 3 órát!... :(

Tehát ha szívószállal egy órán át iszod, akkor nem a pincér kihozatalától kellene számolni az időt...

2013. nov. 26. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:
A sör erősségétől függően 2-4 óra
2013. nov. 27. 15:45
 15/17 Imre1973 válasza:
100%
Hívj taxit és nyugodtan ihatsz !!! Nem éri meg kockáztatni !!!
2013. nov. 28. 18:05
 16/17 kikicsoda ***** válasza:
Kár azt az egy szar sört meginni, ha tudod,hogy izgulni fogsz miatta. Igyál, mikor nem kell pár óra mulva vezetned. Szerintem.
2013. nov. 29. 14:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a zéró tolerancia is túlzás. Az én jogsimat fél évre elvették a 90-es években mert ittam 2 kisfröccsöt. Normális országban akkor büntetik az ittas vezetőt ha közlekedési kihágást követ el vagy balesetet okoz. Persze nálunk ez is egy pénzbehajtási forma.
2013. nov. 30. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!