Ha iszok 1sört discoba az mennyi idö mulva ürül ki annyira h a szonda ne mutassa ki vagy a minimum alatt legyen?
Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 19:21
2/17 A kérdező kommentje:
köszönöm. és ha szívoszállal iszom az befolyásolja valamibe? :)
2013. nov. 20. 20:29
4/17 anonim válasza:
szívószállal hamarabb be lehet rúgni(de egy sörnél az itt nem pálya) ha azt szeretnéd hogy hamarabb kimenjen sokat mozogj, táncolj
5/17 anonim válasza:
Amit az utolsó írt az hülyeség. Az első kettőnél pedig szerintem jóval több idő kell. Most ugye zérótolerancia van? Nem tudom, de akkor szerintem kell neki 6 óra simán.
6/17 anonim válasza:
miért írtam hülyeséget?? egyébkép általánosságban 0,1 ezrelékes véralkoholszintnél az alkohol egy óra alatt ürül ki a szervezetből, 1 korsó sör férfiak esetében körülbelül 0,16 ezrelékes, ez akkor kb 2 óra, de jobb biztosra menni
[link] itt van egy kalkulátor
7/17 anonim válasza:
Azért mert a szívószáltól nem rúgsz be jobban. Teljesen mindegy hogyan iszod meg az alkoholt, a lényeg hogy mennyi alkohol került a szervezetedbe. A szívószál semmit nem befolyásol.
És a táncolással és mozgással nem ürül ki a szervezetedből gyorsabban az alkohol. A máj működését nem befolyásolja a mozgás, izzadás.
8/17 snapsz94 válasza:
Baaszál be rendesen, s vezessél, barom!
9/17 anonim válasza:
Orvostan hallgató vagyok, válaszom a következő: gőzöm sincs mennyi idő alatt ürül ki, ez nagyban függ a szervezetedtől, de 6 óra tutira elég. A mozgás igenis befolyásolja, az alkohol egy részét kiizzadod, egy részét kipisiled, egy jó részét elégeted energiatermelésre, és a többit meg a máj bontja le. Az alkohol töménysége fokozza a szervezetben való lebontását, 100 ml tiszta alkohol, ha pálinkában kapod ve, sokkal hamarabb ürül ki mint ha sörben kapod be. A szivószállal ivás NEM fokozza a kiürüklést, de kissé hamarabb rúgsz be, mert a száj nyálkahártyája felszivja az alkoholt, és az egyenesen az agyba jut. De a részeg érzés hamarabb mulik el. Aki nem hiszi, fogadok vele, hogy egyen meg kávéskanállal 200 ml pálinkát, és taccson lesz tőle. Beszéltem. Uff!
10/17 anonim válasza:
Igyál alkoholmentes sört, ha mér mindenáron azt takrsz inni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!