Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Véralkoholszint? Mekkora...

Véralkoholszint? Mekkora lehet ha?

Figyelt kérdés
Szóval 16 éves vagyok..és a barátaimmal buli előtt elmentünk 'kocsmázni..'Én nem vagyok egy nagy ivó nem is látom kifejezetten értelmét,de rávettek hogy én is igyak egy 3 centes vodka-narancsot.Ez körülbelül háromnegyed 8 körül volt..ezután elmentünk kajálni ettem egy tál sültkrumplit fűszeresen és ittam mellé 2 üdítőt.10 órakor visszamentünk a kocsmába..háromnegyed 11kor megszondáztak (pech..egyszer iszom és jön a rendőr)..Szóval mennyire lehettett magas a véralkoholszintem egy vodkanarancstól?Ugyan nálam nem jelzett be pozitívat a szonda,de mégis aggaszt..(bocs hogy hosszú lett)

2013. ápr. 16. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha nem jelzett pozitívat, akkor semennyire sem volt magas a véralkoholszinted, akkor 0 ezrelék volt. Több mint 2 óra eltelt a 3 cent vodka megivása után úgy hogy ettél is közbe, addig rég kiszállt már belőled az alkohol, 3 cent az nagyon kevés.
2013. ápr. 16. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a végén azt mondta a biztos úr 5ünknek hogy 'Akkor mindenki csak otthon fogyasztott alkoholt?Kiküldünk papírt szülőknek,gyámügy stb.'és ezt nem tudtam mire vélni :/
2013. ápr. 16. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért lettetek ti megszondáztatva?
2013. ápr. 16. 22:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát mert olyan helyen voltunk ahol gyakori a 18 éven aluliak alkoholfogyasztása és nagy ritkán csinálnak razziát
2013. ápr. 17. 06:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Mégis milyen jogon szondáztattak meg a köcsög zsernyákok? Mit képzelnek magukról? Gyalogosokat nincs joguk ok nélkül zaklatni. Csak autósokat, motorosokat és bicikliseket szondáztathatnak. (Bár még a bicikliseknél is ezt szemétségnek tartom.) Tégy panaszt ellenük.

Amúgy 3 cent az semmi, nem hiszem,h. magas lett volna, de azért elvileg kimutathatja a szonda. ha mégse jelzett, mákod volt.

2013. ápr. 17. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nemtom de hogy bizonyítják, hogy ott itta meg? Marhaság ez így...
2013. ápr. 17. 12:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem értek ehhez de azt tudom hogy volt barátnőm akinek tavaly kétszer is be kellett menni az anyjának gyermeknevelési tanácsadásra,pedig egyszer születésnap,egyszer névnap volt.A másik véglet meg a másik barátnőm ő mattrészegen is lett már sokszor szondáztatva és sosem kapott papírt pedig vele már 8szor fordult elő.Azt kifelejtettem hogy az éjszaka folyamán kétszer szondáztak éjfél után is akkor viszont egyértelműen megmondta a rendőr hogy ez negatív..na ha nekem ezek után kiküldik a papírt..én elásom magam szégyenembe hogy édesanyámnak emiatt kell bemenni..nem is pusztán az ivás..(jó nyilván az is) hanem hogy 1 pohár miatt......
2013. ápr. 17. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!