Hová tűnt a boltokból a Varga pincészet édes merlot bora?
2013. nov. 7. 23:21
2/7 anonim válasza:
A bor nem olyan mint a kóla. Mármint ha becsületesen csinálják. Van egy adott mennyiség ami ha elfogy akkor meg kell várni a következő évet. De szerencsére van sok jó magyar bor.
3/7 A kérdező kommentje:
tudnál ajánlani vmi vöröset,amitől nem fáj a fejem másnap?
2013. nov. 8. 03:45
4/7 anonim válasza:
Amitől nem fáj másnap a fejed, az jó minőségű, száraz vörösbor, no és abból sem 1 üveggel.
5/7 anonim válasza:
A Metro áruházban vettem a mult héten ..
6/7 Varga Pincészet válasza:
Nem szűnt meg, csak új csomagolást kapott.
Most így néz ki:
A legkönnyebben a PENNY-ben, az AUCHAN-ban és a METRO-ban tudod megvenni. Néhány héten belül a TESCO-ban is elérhető lesz.
7/7 anonim válasza:
Azért ahhoz nagyon rossz bornak kell lennie, hogy egy vagy két pohártól fájjon a fejed... Ha meg sokat iszol, akkor a legdrágábbtól is fájni fog.
Én is szoktam Varga bort venni néha, de azért azt szögezzük le, hogy ez nagyon messze van a jó minőségtől. Inkább alsó-közép kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!