1/11 anonim válasza:
Kinek hogy: aki életében először lát tömény szeszt, annak egy fél deci is a fejébe szállna. Én nem vagyok edzett, de 25-30 közötti, átlagos méretű férfiként kb. két decit éreznék meg. Aki meg állandóan iszik, annak több.
2/11 anonim válasza:
Attol fugg hogy garatra öntöd vagy a szemedbe. Ferfi/Nő/Gyerek vagy, Kövér/Sovány/Normál alkatu vagy e ...stb
3/11 A kérdező kommentje:
Nő, normál alkatú. :D
2013. okt. 21. 18:00
4/11 anonim válasza:
Kortól és nemtől függ..testömegtől csak csekély százalékban.
A nőknek ált elég egy üveg 5%os sör is,hogy jó kedvük legyen.amelyik nem iszik hetente,mert azoknak meg 2 :D.Nos vodkából,meg elég egy 36%os bolt egy feles is,hogy jó megérezze......a súlyos berúgáshoz legalább 2,5-3deci. (aki nem iszik)
5/11 anonim válasza:
Normál nőnek 2 deci elég hogy részeg legyen bőven. Ha például éhgyomorra issza, akkor elég akár egy, vagy kettő feles is.
6/11 bumbi02 válasza:
Változó.. Fizikai állapottól is változó.. Volt hogy 1,5 üvegtől rúgtam be, volt hogy ennek a fele is bőven elég volt (éhgyomor, és 12 óra meló után)
7/11 anonim válasza:
Hohó.
Van, hogy 5 deci, van, hogy 1,5 deci. Csak nekem magamnak, szóval egyszerűen elképesztóen változik, nagyjából úgy minden függyényében.
Van, akinek 1 feles, van, akinek 25.
8/11 Balanus_concavus válasza:
Emberfüggő. A legjobban az határozza meg, hogy mennyire toleráns a szervezeted az alkohollal szemben. Én pl. egy fél liter vodkától rúgok be rendesen.
9/11 anonim válasza:
Én fél litertől jól érzem magam, litertől meg már fekszek :D
18/F
10/11 anonim válasza:
Szia. Ittam 2 rumot, kezdett bizseregni a fejem. Pár óra múlva jött a Gorbatschow vodka és kijózanodtam. Nem hittem el! Ittam még egy vodkát-semmi hatás. Végül visszatértem a rumhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!