Attól függ mekkorák az elvárásaid, és mi számít minőséginek.
Ha engem kérdezel, azoknak a bolti párlatoknak egyike se minőségi.
A házi, na az igen. De azért zsebbe is kell nyúlni.
Igazság szerint drágán se túl könnyű kimondottan jó minőségű kereskedelmi pálinkát venni (mikor hozzáértőket kérdeztem, kiderült, hogy nincs olyan főzde, aminek minden pálinkáját jónak tartják...), olcsón pedig ne is számíts jóra. 3-4e / 0,5 l-ért a legjobb esetben a középkategória alját kapod (kínos, de ennyiért külföldiből jobbakat lehet venni, és még kínosabb, hogy technológiai hibás – értsd selejt – pálinkák is vannak a boltokban). Talán az Agárdi a legolcsóbb komolyan vehető márka, de az már nem 3-4 ezer.
Persze házipálinkánál se számíts rá, hogy csak jobbnál jobbakat kapsz, mert mikor „nagyon jó házipálinkával” kínálnak, 5-ből 4-szer legszívesebben sugárban köpném ki, és a maradék egy sem mindig igazán jó.
sarkadipalinka.com
Nem garantálom ,hogy a legolcsóbb ,de olyat nem találsz még egyet aki ilyen kedvező árban tudja garantálni a minőséget .
Az üzemvezető mottója (szerintem nem is kell többet hozzáfűznöm ) :
„Túl kicsi vállalkozás vagyunk ahhoz, hogy megengedhessük magunknak azt, hogy rossz minőségű pálinkát töltsünk üvegbe és bízom benne, hogy soha nem válunk olyan naggyá, hogy ettől a gondolkodásmódtól eltérjünk.”
A rendelést már másnapra szállítják ,eddig az összes pálinkájuk amit kóstoltam hibátlanul finom volt ,szerintem bárki megtalálja a neki valót ,hiszen van választék bőven .Nyugodt szívvel ajánlom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!