Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy kell zölddió-ikőrt...

Hogy kell zölddió-ikőrt készíteni?

Figyelt kérdés
Többféle receptet találtam, és még nyáron megcsináltam, ahogy írták. Most áll az üvegben az egész cucc, viszont nagyon keserű az íze. Ez javulni fog, vagy szűrjem le és utána jobb lesz?

2013. szept. 21. 12:04
 1/4 mustafa33 ***** válasza:
3 hónap után szűrd le, édesítsd, higgítsd ízlésed szerint.
2013. szept. 21. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 Phoney ***** válasza:
Mennyi cukor van benne literenként?
2013. szept. 22. 06:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem, kábé harmad-fél kiló.
2013. szept. 22. 10:12
 4/4 Phoney ***** válasza:
Ha ennyi cukorral is keserű, az már baj, de jobb híján érdemes eltenni fél évre, az általában sokat letör a keserű ízekből.
2013. szept. 22. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!