Miért isszuk hidegebben a fehér borokat?
Figyelt kérdés
A kérdés arra irányul hogy a fehér borokat (ajálott fogyasztási hőfok: 7-12°C) miért isszuk a vörösbornál (aj.hőf.: 16-18°C) jóval alacsobban?
Esetleg az aroma miatt? Minden borszakértő válaszát várom! :)
2013. szept. 7. 22:30
2/2 anonim válasza:
mert azon a hőfokon bonatkozik ki az íze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!