Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti szoktatok duplán látni,...

Ti szoktatok duplán látni, amikor berúgtok?

Figyelt kérdés
Sok helyről hallani, hogy aki részeg az duplán lát. Én viszont még sosem láttam duplán. Ti hogy álltok ezzel?
2013. szept. 4. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Még én sem láttam kettőt.. Egyszer nagyon berúgtam, akkor viszont menni alig bírtam, szédültem de nagyon. (Testvérem ballagásán.)
2013. szept. 4. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Én sem :D Én olyankor már csak nézek, de nem látok.
2013. szept. 4. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha részeg vagyok, nálam vagy hullámzik a kép, vagy annyira homályos hogy alig látok, a részegségi szinttől függ.
2013. szept. 4. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Első válaszol vagyok.. Volt olyan, annyira beb*sztam hogy nem érzem ahogyan rágózom:DDD Valamiért nem éreztem, elzsibbadt a szám vagy én nem tudom:D
2013. szept. 4. 18:49
 5/9 anonim válasza:

Ha valamire fókuszálok.

Szal volt már olyan, h csajt fel akartam hívni de csak úgy ment ha egyik szemem eltakartam:D

2013. szept. 4. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon részeg vagyok, nem forog a nyelvem, illetve elvesztem az egyensúlyomat, de még soha nem fordult elő, hogy kettőt láttam volna.
2013. szept. 4. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Még nem láttam sosem duplán :D inkább csak homályosan :)
2013. szept. 5. 06:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Melyik sorban?
2013. szept. 26. 15:19
 9/9 anonim válasza:
én néha ha nézek egy embert viszonylag közelről akkor 4 szeme lesz XD
2014. dec. 31. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!