Gyógyszer + sör. Próbáltad már? Hatása? Milyen gyógyszerrel? Veszélyes?
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 01:18
11/14 anonim válasza:
Hát sör + gyenge gyógyszer nem hiszem, hogy túl veszélyes, de van ismerősöm aki a vbk alatt nema vörösboros kólát érti, hanem a vodka+bomba+kataflam-ot :D
12/14 anonim válasza:
én erős fájdalomcsillapítót szedtem be a nyáron, annyira fájt a hátam-derekam (késöbb kiderült: vese-medence gyulladás). aztán esti bulin totál elfeledkeztem róla. apum sörét (radler) megittam. utána olyan okádást rendeztem fél óra múlva, hogy még a kocsiba se bírtam beszállni....
13/14 anonim válasza:
Én szintúgy totál elfelejtettem, hogy délelőtt vettem be gyógyszert (vizsga előtti nyugitabletta szülők tanácsára) este aztán ittam egy tequilát, kihánytam még a jövő hetet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!